Η πίστη στον Χριστό και η δημόσια εξομολόγηση: Οι διάσημοι Έλληνες με μεγάλη πίστη στο Θεό και τα θαύματα που βίωσαν

Αρκετοί διάσημοι καλλιτέχνες, έχουν αποκαλύψει δημόσια την πίστη τους στον Θεό, την σχέση τους με την εκκλησία ακόμη και διάφορα προσωπικά θαύματα στη ζωή τους. Οι ίδιοι το εκμυστηρεύονται με κάθε ευκαιρία και η πίστη τους γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Ποιοι διάσημοι έχουν εκφράσει δημόσια την πίστη τους

Νίκος Βέρτης: Πρόσφατα εξομολογήθηκε, στον Νίκο Χατζηνικολάου, την πίστη του στον Θεό.

Όλοι θυμόμαστε τη Ναταλία Λιονάκη που χειροτονήθηκε μοναχή

Η ηθοποιός είχε διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην υποκριτική με πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση. Ξαφνικά αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού. Το βίντεο από την χειροτονία της στην Κένυα έκανε αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου.

Καλλιόπη Ταχτσόγλου

Ξεχώρισε από τον ρόλο της Μαρούσκας στη σειρά Δύο Ξένοι. Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν την ξαναείδαμε στην τηλεόραση. Η ίδια πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλάει συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της για την πίστη της στον Θεό.

Άρης Σερβετάλης


Γνώρισε μέσα από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» τρομακτική αναγνώριση. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, ο ίδιος όμως, αποσύρεται από την υποκριτική για χρόνια και στην δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, το μόνο στήριγμά του ήταν ο ίδιος ο Θεός.

Άνθιμος Ανανιάδης

Σε συνεντεύξεις του, έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη του στη μοναστηριακή ζωή και την ορθόδοξη πίστη. Η ίδια η μητέρα του είναι πολύ βαθιά θρησκευόμενη.

Νίκος Αναδιώτης

Έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο Θεός για εκείνον είναι ο οδηγός στη ζωή του.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του