Για όλες τις μανούλες: Το κρεβάτι που θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα μαιευτήρια, δίπλα σε κάθε νέα μαμά που γέννησε με καισαρική

Υπάρχει ένα κρεβατάκι, που θα πρέπει να υπάρχει σε όλα τα μαιευτήρια για να μπορούν οι μανούλες που μόλις γέννησαν να έχουν κοντά το μωράκι τους.

Όλες οι μαμάδες ξέρουν πώς οι χειρότερες στιγμές στο μαιευτήριο είναι όταν πρέπει να αποχωριστούν έστω και για λίγο το μωράκι τους.
Το κρεβατάκι που θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα μαιευτήρια για τις μανούλες

Ωστόσο, η τυπική διαδικασία του μαιευτηρίου απαιτεί τα μωρά να βρίσκονται σε διαφορετικό θάλαμο από τις μαμάδες (μερικές ώρες της ημέρας) και σε ξεχωριστή κούνια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το ιδιαίτερο κρεβάτι που υπάρχει σε μαιευτήριο

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν όλα τα μαιευτήρια είχαν τέτοιου είδους κρεβάτια, που επιτρέπουν δηλαδή στη μαμά και το μωρό να κοιμούνται δίπλα δίπλα, στο ίδιο κρεβάτι;

Η φωτογραφία από το κρεβάτι που θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα μαιευτήρια

Η αυστραλιανή ιστοσελίδα BellyBelly δημοσίευσε αυτή την απίστευτη φωτογραφία ενός σύγχρονου νοσοκομείου και προτείνει σε όλα τα μαιευτήρια να προσφέρουν… παρόμοιες καταστάσεις ύπνου σε όλες τις μαμάδες!

Το τμήμα του κρεβατιού που είναι για το μωρό, προεξέχει από το υπόλοιπο κρεβάτι, οπότε δεν υπάρχει φόβος ανατροπής και επιπλέον έτσι το μωρό είναι αρκετά κοντά στη μαμά ώστε να το ταΐσει αλλά και να το αγκαλιάσει. Άλλο ένα θετικό για τις μαμάδες που αναρρώνουν από μια καισαρική τομή είναι πώς δεν χρειάζεται να σηκωθούν για να πάρουν το μωρό τους αγκαλιά όταν εκείνο κλάψει, αφού το έχουν δίπλα τους!

Αυτό το κρεβατάκι δίνει μια ξεχωριστή ευκαιρία στις μανούλες να έχουν κοντά τους το μωράκι τους όσο περισσότερο γίνεται.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”