«Με φοβούνται λόγω της ομορφιάς μου»: Την έδιωξαν από το σούπερ μάρκετ για το «λιτό» ντύσιμό της

Μια χρήστης του Only Fans, όπως αποκάλυψε την έδιωξαν από το σούπερ μάρκετ για την εμφάνιση της αλλά όπως αναφέρει είναι θύμα “καυτοφοβίας” και αποκαλύπτει την φοβία των ανθρώπων απέναντί της επειδή είναι πολύ “καυτή”.

Η Kerolay Chaves περπατούσε με αυτοπεποίθηση σε σούπερ μάρκετ της Βραζιλίας, φορώντας ένα σχεδόν διάφανο λευκό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και ένα τζιν σορτς τόσο κοντό που αγγίζει τα όρια του μπικίνι.

Ο λόγος που την πέταξαν έξω από το σούπερ μάρκετ

Η 21χρονη ισχυρίζεται ότι κοιτούσε τη δουλειά της όταν παρατήρησε άλλους πελάτες να της ρίχνουν εχθρικά βλέμματα και επιθετικές προσβολές – πριν την πετάξει έξω το προσωπικό του σούπερ μάρκετ.

“Μόλις ήρθα από το σούπερ μάρκετ και δέχτηκα bullying επειδή φορούσα “πολύ κοντά ρούχα””, μοιράστηκε η Chaves στο Instagram. “Κάποιοι με κοίταξαν με προκατάληψη, άλλοι με έβρισαν και, τελικά, με πέταξαν έξω από το χώρο”.

Η δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες στην πλατφόρμα του onlyfans ήταν ταραγμένη από τη μεταχείριση που δέχτηκε στο κατάστημα, απευθυνόμενη στους 437.000 ακολούθους της για υποστήριξη.

“Το πιστεύετε; Νομίζω ότι είναι παράλογο να μας φέρονται ακόμα έτσι σε εμάς τις γυναίκες μόνο και μόνο επειδή ντυνόμαστε όπως θέλουμε”, δήλωσε. “Η αλήθεια είναι ότι το περνάμε αυτό επειδή είμαστε πολύ καυτές, αυτό είναι όλο”.

Αλλά δεν έλαβε τις αντιδράσεις που προφανώς περίμενε, καθώς οι περισσότεροι στα σχόλια τους φάνηκε να συμφωνούν με το επικριτικό πλήθος στο κατάστημα.

“Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ ντυμένη έτσι”, έγραψε ένας επικριτής σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στο Instagram. “Ντροπιάζεις τους αξιοπρεπείς ανθρώπους που συχνά βρίσκονται εκεί με τα παιδιά”.


Ένας άλλος συμφώνησε με την απόφαση του καταστήματος να την απομακρύνει από τους χώρους.

“Υποθέτω ότι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο θα έδιωχναν από το σημείο έναν άνδρα χωρίς μπλούζα συνέβη και σε σένα”, αστειεύτηκαν.

Η Chaves δήλωσε αργότερα στο NudePR: “Ένιωσα προσβεβλημένη από το αχρείαστο μίσος που δέχτηκα τόσο στο κατάστημα όσο και στην ανάρτησή μου στο Instagram”.

“Νομίζω ότι όλες αυτές οι προσβολές έχουν να κάνουν περισσότερο με τη “φοβία της καυτής γυναίκας” που αντιμετωπίζω καθημερινά”.

Η Βραζιλιάνα καλλονή είναι μόνο μία από τις τελευταίες που διαμαρτύρονται για την κριτική που δέχονται για την καλή τους εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή τους.

Η Shye Lee έγινε viral νωρίτερα φέτος όταν μίλησε με ειλικρίνεια για την άσχημη πλευρά του όμορφου προνομίου, υποστηρίζοντας ότι χρειάστηκε να αλλάξει δραστικά τη ζωή της εξαιτίας της καλής της εμφάνισης.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”