Η διαχρονική «Πενέλοπε Μαρκάτος»: Μετά το “Καφέ της Χαράς” τα άλλαξε όλα στην εμφάνιση της – Η νέα της ασχολία

H «Πενέλοπε Μαρκάτος» είναι ένας από τους ρόλους στην σειρά «Καφέ της Χαράς», που αγαπήθηκε πολύ. Ο λόγος για την Κερασία Σαμαρά με τεράστια επιτυχία.

Η ίδια παραχώρησε μια πολύ σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για το σίριαλ που συμμετείχε αλλά και τη ζωή της σήμερα.

Πως είναι σήμερα η Κερασιά Σαμαρά

Για την πρόταση που της έκανε ο Χάρης Ρώμας, είχε αναφέρει: «Αν δεν υπήρχε το Καφέ της Χαράς δεν θα με ξέρατε από την τηλεόραση, έχω κάνει τέσσερα σίριαλ. Ο Χάρης ήταν αυτή την περίεργη διορατικότητα. Το Καφέ της Χαράς το γυρίσαμε το 2004, εγώ το 2002 συνάντησα ως θεατής τον Χάρη σε μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου και μου λέει, «Κερασία κοίταξε να δεις, σε δυο χρόνια θα κάνω ένα σήριαλ που θα λέγεται έτσι και θα κάνεις μια σκηνή που θα σου χτενίζουν τα μαλλιά» και εγώ είχαν βρει το έργο που κάνω τώρα και μέσα στο βιβλίο υπάρχει αυτή η σκηνή. Ήταν πολύ περίεργο».

Στην συνέχεια είπε: «Είχα προτάσεις για την τηλεόραση, οι οποίες δεν μου άρεσαν και αρνήθηκα αμέσως. Εντάξει, το πλήρωσα αυτό, αλλά δεν το μετανιώνω».

Σήμερα η Κερασία Σαμαρά ασχολείται αποκλειστικά με το θέατρο και μάλιστα αποκάλυψε σε ποια παράσταση συμμετέχει!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του