Μαύρη Πρωτομαγιά ξημέρωσε στην Βόνιτσα: Νεκρός 54χρονος μετά από εκτροπή νταλίκας

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Πρωτομαγιά, στην Βόνιτσα καθώς νταλίκα προσέκρουσε και βρήκε τραγικό θάνατο ο 54χρονος οδηγός της.

Συγκεκριμένα στο 32ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, κοντά στα Παλιάμπελα οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο της και εκτράπηκε από την πορεία της με αποτέλεσμα να προσκρούσει. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ αλλά η πυροσβεστική και η αστυνομία καθώς η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του ήταν δύσκολη.

Νεκρός οδηγός νταλίκας

Στην επιχείρηση συμμετείχαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα και χρειάστηκαν και ειδικό μηχάνημα Jcb για την μετακίνηση μεγάλου όγκου χώματος στο οποίο προσέκρουσε η καμπίνα της νταλίκας. Ο οδηγός εν τέλει ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι αρχές διενεργούν ήδη προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος και παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Ο άτυχος άνδρας καταγόταν από το Μεσολόγγι και φέρεται να είχε ξεκινήσει το δρομολόγιο από την Ηγουμενίτσα.

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα