Καταπέλτης η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Αν αυτό βγει πραγματικό, θα θεωρήσω ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει διπλή προσωπικότητα»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», μίλησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη σειρά του ALPHA «Κινούμενη άμμος». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα metoo και για την καταγγελία προς τον Αλέξη Γεωργούλη που είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Οφείλω να ομολογήσω ότι βρίσκεσαι σε αυτήν την παράξενη θέση γιατί από τότε που ξεκίνησε πολύ σωστά με το metoo, και είμαστε όλοι υπέρ των ανδρών και των γυναικών που θέλουν να πουν για μία κακοποιητική συμπεριφορά κι αυτό δεν πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει ποτέ, μπαίνεις σε μία διαδικασία όποτε σκέφτεσαι για κάποιον αν το έχει κάνει ή δεν το έχει κάνει, τι συμβαίνει ακριβώς.

Από την άλλη, οφείλω να ομολογήσω ότι εγώ τον Αλέξη που ξέρω και που έχω ζήσει, ειλικρινά επί έναν χρόνο στα γυρίσματα, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να υψώνει τον τόνο της φωνής του. Είναι ένας από τους πιο ευγενείς, τρυφερούς ανθρώπους που ξέρω. Δεν τσακώνεται, δεν θυμώνει. Δεν τον έχω δει θυμωμένο τον Αλέξη εγώ. Στη συνεργασία που έζησα εγώ μαζί του δεν μπορώ να σου πω ότι ούτε μία στιγμή δεν τον άκουσα να υψώνει τη φωνή του.

Όταν διάβασα την είδηση, έμεινα άναυδη. Δε μπορώ να συνδυάσω με τίποτα το πρόσωπο με αυτό που του προσάπτουν. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Από την άλλη δεν ξέρεις τι συμβαίνει ποτέ πίσω από μία κλειστή πόρτα. Δεν θέλω να το πιστέψω! Δεν μπορώ να φανταστώ τον Αλέξη να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος. Είναι ένα παιδί όλο χιούμορ, είναι ένα παιδί βασικά. Νομίζω ότι αυτό θα φανεί στα δικαστήρια. Αν αυτό βγει πραγματικό, θα θεωρήσω ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει διπλή προσωπικότητα! Εύχομαι πραγματικά να λυθεί σύντομα».

Δείτε το video


Related posts

Ξεσπάει ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα σας άρεσε να έρθω εδώ και να σας πω η εικόνα σας με αηδιάζει;»

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του