Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ο γάμος στη Μύκονο, ο ξαφνικός χωρισμός και τα κακά σχόλια για το μεγάλωμα των παιδιών

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ξεκίνησε την πορεία της δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. Ακολούθησε το δρόμο που η ίδια προετοίμασε, σπουδάζοντας στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α. και κάνοντας το μεταπτυχιακό της στο Fashion Journalism στο Central Saint Martins του Λονδίνου.

‘Εκτοτε συνεργάστηκε με κορυφαία διεθνή έντυπα ως freelancer editor και αρχισυντάκτρια, αλλά σήμερα δραστηριοποιείται σε δύο διαφορετικές πτυχές του επαγγέλματος: την τηλεόραση και το blogging.Tα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στην ομάδα τηλεοπτικών εκπομπών.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ο λαμπερός γάμος στην Μύκονο το 1013

Ο καλοκαιρινός γάμος του ζευγαριού είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο με την Ελιάνα να φοράει ένα νυφικό με εντυπωσιακή πλάτη και headpiece στα μαλλιά της. Το ζευγάρι είχε κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το ξαφνικό διαζύγιο και τι είχε πει 6 μήνες πριν για τον σύζυγο της

Διαζύγιο παίρνουν μετά από 9 χρόνια γάμου η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας. Την αποκάλυψη έκανε σήμερα η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ. Οι φήμες περί χωρισμού είχαν γίνει γνωστές εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η ίδια δεν τις είχε διαψεύσει αλλά δεν τις είχε επιβεβαιώσει κιόλας.

Τον περασμένο Οκτώβριο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να έχουν χωρίσει. Η απάντηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τον “χωρισμό” της στην Google.

“Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του