Χαμός στο Σύνταγμα: Ηλικιωμένη ξέσπασε για τον πατέρα Αντώνιο σε ζωντανή μετάδοση

Μια ηλικιωμένη γυναίκα διέκοψε το αθλητικό ρεπορτάζ που πραγματοποιούνταν στον πεζόδρομο της Ερμού θέλοντας να τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο.

Η γυναίκα δεν σταματούσε να μιλάει διακόπτωντας το γύρισμα, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να την απομακρύνουν ευγενικά.

Οι δηλώσεις της γυναίκας όταν διέκοψε τους δημοσιογράφους:

Συγκεκριμένα, γινόταν ένα γύρισμα στην Ερμού με αθλητικό περιεχόμενο και δημοσιογράφους να ρωτούν σχετικά με το Μουντιάλ.

Τότε η γυναίκα πήγε στο σημείο και άρχισε να μιλάει ακατάληπτα: «Εγώ του είπα να ανοίξει την Κιβωτό. Βοήθησε πολλά παιδιά που είναι ξεριζωμένα από τις πατρίδες τους. Αν του βάλουν ισόβια θα αυτοκτονήσει όπως αυτοκτόνησε ο άλλος ιερέας. Παντρεύει άντρα με άντρα και γυναίκα με γυναίκα. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν σεξ. Να απαγορεύσουμε στους παπάδες αν πεθάνει η πρεσβυτέρα να παντρεύονται. Υπάρχει άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ; Μια γυναίκα όταν έχει περίοδο μπορεί να γεννήσει παιδί», έλεγε φωνάζοντας.

Ο δημοσιογράφος της έλεγε πως κάνουν γύρισμα για αθλητικό θέμα, αλλά εκείνη συνέχιζε να μιλάει ακατάπαυστα και ενώ έκανε μια κίνηση να φύγει γύρισε και άρχισε να φωνάζει ξανά.

Related posts

Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Απανωτά «112» σε όλη την Αττική – Εκκενώνεται ο ιππικός όμιλος και 3 σχολεία

Σοβαρό τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι