Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ο ζεν πρεμιέ του 80, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε, η επιτυχία στο Ρετιρέ και η νέα ζωή σήμερα

Παύλος Ευαγγελόπουλος:Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες που πέρασαν απο την ελληνική τηλεόραση, την δεκαετία του 80. Γεννήθηκε το 1962 στην Καρδίτσα.Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και σε βιντεοταινίες της εποχής.

Στην ελληνική τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο του το 1983 στα “Καθημερινά” και αμέσως μετά στα “Λιονταράκια του κυρ Ηλία” του Γιάννη Δαλιανίδη το 1985. Το 1990 συνεργάστηκε και πάλι με τον Δαλιανίδη στο “Το Ρετιρέ” του Mega, που είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και μπήκε στο “πάνθεον” των επαναλήψεων του ίδιου καναλιού. Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε για τον ίδιο η συμμετοχή του στο σίριαλ του Mega “Οι Μικρομεσαίοι” το 1992, καθώς και η εμφάνισή του ήταν στην αισθηματική σειρά “Όσο υπάρχει αγάπη” του ΑΝΤ1 το 2001. Το 2016, τον είδαμε στην σειρά του ALPHA “Έλα στη θέση μου”, ερμηνεύοντας το ρόλο του Λεωνίδα Καλατζή.

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Προσωπική ζωή

Ο γνωστός ηθοποιός, παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άνδρας μέχρι και σήμερα, κι όπως είναι φυσικό θα έχει μια έντονη ζωή, με το γυναικείο φύλο. Παρότι, ο ίδιος αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, έχει παραδεχτεί ότι έχει απιστήσει και μάλιστα δεν μετανιώνει γι’ αυτή του τη δήλωση.«Έχω μείνει πιστός πολλά χρόνια. Μπορώ τα πάντα, αρκεί να εμπνέομαι», είχε προσθέσει ο ηθοποιός.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος επέλεξε να μην δημιουργήσει μια οικογένεια, όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη του δήλωση: «Δεν πιστεύω στην τύχη. Αν θέλεις να κάνεις οικογένεια, την κάνεις. Δεν είχα ποτέ στο κεφάλι μου να δημιουργήσω οικογένεια. Δεν έκατσα ποτέ να το σκεφτώ. Ούτε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να το αναλύσω, γιατί δεν ήθελα».

Ήταν επιλογή μου να μη παντρευτώ, δεν το ζήτησα ποτέ, δεν ήταν ποτέ στον εγκέφαλο μου σαν πλάνο, άλλωστε δεν είμαστε όλοι για όλα! Δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου, ούτε παιδί ήθελα να κάνω, δεν το έχω, άλλωστε γάμος για μένα σημαίνει παιδί. Αν το πρώτο βήμα δεν το έκανε γυναίκα μπορεί και να μην είχα κάνει sex ποτέ γιατί ντρέπομαι, δεν το έχω! Δε φοβάμαι την απόρριψη, αλλά το κομμάτι της προσέγγισης δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Η επιτυχία του Ρετιρέ

Ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της θρυλικής πλέον τηλεοπτικής σειράς του Mega «Το Ρετιρέ». Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Πρωινό μίλησε για την συμμετοχή του στην σειρά αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Είχα να κάνω τηλεόραση 15 χρόνια πριν το Έλα στη θέση μου. Οι σειρές που έπαιξα στην τηλεόραση δεν είναι πάρα πολλές, απλά φαίνεται ότι είναι πολλές λόγω των επαναλήψεων. Επειδή το Ρετιρέ παίζεται κάθε χρόνο όλα τα καλοκαίρια ο κόσμος νομίζει ότι κάνω συνέχεια δουλειές στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι έτσι. Με σταματάει ο κόσμος έξω στο δρόμο και μου λέει ατάκες από το Ρετιρέ που ούτε εγώ τις θυμάμαι πια. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί, νομίζει ότι αν δεν είσαι στην τηλεόραση δεν είσαι στη δουλειά, δεν τα έχω παρατήσει ποτέ απλά έκανα θέατρο! Δεν ήταν επιλογή μου να μην κάνω τηλεόραση, απλά δεν είχα καμία πρόταση όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν έχω πάρει ποτέ πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση, ακούω τώρα συναδέλφους μου που λένε για εκείνες τις εποχές. Έλεγα πάντα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός αν και ο πατέρας μου δεν το είχε δει με καλό “μάτι”, είχαμε ψυχρανθεί λίγο, αλλά ,μετά όλα καλά. είχε πει ο ηθοποιός..

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Οι ζήλειες σε άλλους συναδέλφους

Την εποχή τότε, πολλοί πίστευαν πως υπήρχε μια αντιζηλία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο αλλά και τον Σταμάτη Γαρδέλη, μιας και οι αφίσες τους ήταν κρεμασμένοι στους τοίχους όλων των κοριτσίστικων δωματίων.

Τότε ήταν όλοι μαζί μια γενιά. «Βέβαια, πριν ξεκινήσω είχα μια ζήλια, με την καλή έννοια, γιατί ήθελα να κάνω αυτό που έκαναν ο Μιχαλόπουλος και ο Γαρδέλης», είχε πει.

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Η σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα που έχει δεχθεί

Καλεσμένος ήταν για συνέντευξή στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική αλλά και για τις αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση.

«Όλα αυτά που έγιναν στον δικό μας χώρο έχουν να κάνουν κυρίως με την κατάχρηση εξουσίας, όπου ο άλλος θεωρεί ότι είναι στο απυρόβλητο και χαίρομαι πάρα πολύ που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και βγήκαν όλα αυτά στη φόρα. Ελπίζω από δω και πέρα να τελειώνουμε με αυτές τις συμπεριφορές και με τους ανθρώπους που είχαν τέτοια συμπεριφορά», ανέφερε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Στη συνέχεια πέρασε σε μια αποκάλυψη για την στιγμή που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Ήμουν πάρα πολύ μικρός και αντέδρασα βίαια, χωρίς να θέλω να πω τι έκανα όταν επιχείρησε να έρθει πολύ κοντά. Εκεί τελείωσε και η ιστορία».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του