Δημήτρης Φιντιρίκος: Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, η σχέση με την Δαλάκα, η απώλεια του πατέρα, η εμπλοκή με τον βιασμό και το μοντέρνο σπίτι στα νότια

Δημήτρης Φιντιρίκος: Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την σχέση που διατηρούσε με την αθλήτρια και νυν παίκτρια του All Star Survivor, Κατερίνα Δαλάκα. Η αλήθεια είναι πως έχει απασχολήσει άλλη μια φορά τα media, σχετικά με την φημολογούμενη του σύνδεση με τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκας.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας;

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα στα νότια προάστια.  Είναι γιος του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου που κατάγεται από τον Πειραιά και της Ειρήνης Χριστίδου (Οδοντίατρος, Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), οπού κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη, ενώ έχει ζήσει πέντε χρόνια στο Μονακό.

Σε ηλικία των 17, άρχισε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, επενδύοντας σε κατασκευαστικές σε Ελλάδα και Ρουμανία.Είναι ιδιοκτήτης δύο ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων. Το 2014 ασχολήθηκε και με τον χώρο της ναυτιλίας, διατηρώντας εταιρεία με σκάφη αναψυχής, ενώ είναι ιδιοκτήτης της τρίτης μεγαλύτερης εταιρείας κλωστοϋφαντουργίας στη Βουλγαρία.

Επίσης ασχολείται με τον χώρο της εστίασης, όντας μέτοχος σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους του χώρου, τη Momentum Group. Είναι ενεργό μέλος με τα κοινά και προσφέρει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά και μεμονωμένες οικογένειες που είχαν ανάγκη.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Η απώλεια του πατέρα του

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στο OK!, είχε μιλήσει για τα παιδικά χρόνια και για τον θάνατο του πατέρα του, που τον ταρακούνησε ώστε να δει την ζωή με διαφορετικό μάτι.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Πάντα παίρνω το μέρος του αδύναμου, οπότε στη συγκεκριμένη συνθήκη στήριξα τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ναυτιλιακός πράκτορας. Είχαμε πάντα περίεργη σχέση. Στα 24 μου, ένα βράδυ, μου τηλεφώνησε και μου είπε μόνο ασθμαίνοντας “έλα”. Δεν γνώριζα καν πού μένει. Έμαθα από φίλους πού είναι το σπίτι του, έτρεξα εκεί, σκαρφάλωσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης στον δεύτερο όροφο, έσπασα την μπαλκονόπορτα και τον βρήκα στο πάτωμα σε κωματώδη κατάσταση. Ταυτόχρονα είχε έρθει η αστυνομία επειδή νόμιζαν ότι έκανα διάρρηξη.

Επειδή ήταν διαβητικός, θεώρησα ότι είχε πάθει υπογλυκαιμικό σοκ. Ήταν 3.00 τα ξημερώματα, δεν εφημέρευε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο κοντά και τα ιδιωτικά δεν μας δέχονταν γιατί έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το πρωί να δουν τα λογιστήριά τους αν είχε ιδιωτική ασφάλεια. Έμεινε σε κώμα για τρεις μήνες, μέχρι που έφυγε. Ήταν πολύ δύσκολο να τον βλέπω έτσι, έναν άνθρωπο που ουσιαστικά δεν είχα περάσει χρόνο μαζί του τα τελευταία χρόνια. Τη μία μέρα οι γιατροί με ρωτούσαν αν θέλω να δώσω τα όργανά του γιατί δεν έχει πιθανότητες να ζήσει –είχα πει αμέσως “ναι”–, την άλλη μου έλεγαν ότι ο οργανισμός του αντέδρασε και την επομένη, επειδή είχαν περάσει πολλές μέρες από το εγκεφαλικό επεισόδιο, ότι δεν θα επανερχόταν κανονικά ποτέ. Τότε είπα ότι αν ήταν να έμενε για πάντα φυτό, καλύτερα να έφευγε έχοντας ζήσει μια ζωή περήφανος και όρθιος. Έτσι είμαι κι εγώ, δεν ήθελα ποτέ να σκύψω το κεφάλι μου σε κανέναν, αλλά να κοιτάζω τους άλλους στα μάτια. Είμαι ευγνώμων που μεγάλωσα με δυσκολίες.

Για την μητέρα του είχε προσθέσει: Η μητέρα μου ήταν οδοντίατρος, καθηγήτρια πανεπιστημίου. Πρωί μεσημέρι πανεπιστήμιο, το βράδυ ιατρείο. Ουσιαστικά η γιαγιά μου με μεγάλωσε. Ήταν ο άνθρωπος που υπεραγαπούσα, ήταν όλη μου η ζωή, μητέρα και πατέρας μαζί. Ο πατέρας μου με αγνοούσε, δεν βοηθούσε καθόλου και η μητέρα μου εργαζόταν όλη μέρα γιατί είχε πάθος με τη δουλειά της και ήταν γυναίκα καριέρας. Εγώ πίστευα ότι αν έβγαζα χρήµατα, θα σταµατού σε εκείνη να δουλεύει και θα την έβλεπα παραπάνω. Αυτό φυσικά δεν συνέβη. Όταν της το ζήτησα, δεν το έκανε γιατί αυτό ήταν το πάθος της. Είχε πελάτες χρόνια και δεν ήθελε να τους αφήσει».

Δημήτρης Φιντρίκος: Η σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα

Ο γνωστός επιχειρηματίας διατηρούσε σχέση με την πρωταθλήτρια στίβου, Κατερίνα Δαλακά. Υπήρχαν αρκετές φήμες, τον τελευταίο καιρό για επανασύνδεση και χωρισμό, σύμφωνα όμως με πληροφορίες το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν η ίδια αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Στην ιδια συνέντευξη (όπως διαβάσατε παραπάνω) είχε μιλήσει για την ίδια, κι αυτό που κρατάμε είναι πως: Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι μεγάλες σχέσεις πάντα παραμένουν.

Χαρακτηριστικά είχε πει: «Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω χρόνια, μου είναι οικείος. Την αγαπάω. Ο αδελφός της είναι καλός μου φίλος, η οικογένειά της με έχει φιλοξενήσει. Έχουμε και τους καβγάδες μας βέβαια, γιατί έχουμε διαφορετική στάση ζωής σε κάποια θέματα και μας φέρνει αντιμέτωπους. Η Κατερίνα είναι μια αθλήτρια με διαφορετικά ερεθίσματα και στόχους, εγώ είμαι ένας επιχειρηματίας με άλλο χαρακτήρα και άλλους στόχους. Η επανασύνδεσή μας έγινε γιατί η απουσία της ήταν αισθητή τους μήνες που μεσολάβησαν.

Μου έλειπε η αίσθηση του σπιτιού, της οικογένειας που είχα μαζί της γιατί, όπως σου είπα, μεγάλωσα χωρίς την οικογένειά μου. Δεν μου έλεγαν κάτι οι εφήμερες σχέσεις, δεν μπορούσα να ταξιδέψω μαζί τους, να κάνω συζητήσεις. Με την Κατερίνα γνωριζόμαστε έξι χρόνια, έχουμε περάσει σχεδόν δύο χρόνια μαζί, γνωρίζει ο ένας τα θετικά και τα αρνητικά του άλλου. Ουσιαστικά τώρα είμαστε σε μια φάση που και οι δύο προσπαθούμε να διορθώσουμε τα ελαττώματά μας. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση».

Για το αν σκεφτεται τον γάμο και τον ερχομό ενός παιδιού, είχει πει: «Από πολύ μικρός ήθελα να γίνω πατέρας. Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει κάτι, ένα χαρτί είναι. Τα δύο χρόνια που συζούσαμε με την Κατερίνα ένιωθα παντρεμένος. Ένα χαρτί δεν μπορεί να σε κρατήσει από μόνο του, δεν σου βάζει τα όρια. Η αγάπη είναι αυτό που έχει μόνο σημασία.

Η Κατερίνα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι παρούσα, έστω και από μακριά. Ακόμα και όταν ήμασταν χωρισμένοι ξέρω ότι με νοιαζόταν. Όπως άλλωστε τη νοιαζόμουν και εγώ. Λόγω του χαρακτήρα μου και επειδή συγχωρώ τους ανθρώπους, διατηρώ αισθήματα για αυτούς που πέρασαν από τη ζωή μου. Για την επανασύνδεσή μας, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι πιο δυνατά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν».

Δημήτρης Φιντιρίκος: Τι λέει για την υπόθεση βιασμού 24χρονης

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, είχε εμπλακεί στην υπόθεση βιασμού 24χρόνης, ο οποίος θέλησε με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram να διαψεύσει οποιαδήποτε σχέση του με το γεγονός.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια τις τελευταίες ημέρες εμπλέκεται το όνομά μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram σε μια αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας, κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεμπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να είχα την οποιαδήποτε ανάμειξη. Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ την οποιαδήποτε ανάμειξη σε κάτι τέτοιο.

Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό. Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας το κάνουν μέσω της δουλειάς τους και της γενικότερης κοινωνικής ζωής τους, πράγμα που κάνω και εγώ καθημερινά με κόπο και θυσίες.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το σύγχρονο σπίτι στα νότια προάστια

Ο νέος επιχειρηματίας, διατηρεί μια υπερσύγχρονη βίλα στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Βούλα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της οικείας είναι το μαύρο χρώμα που έχει εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, αφού τόσο το σαλόνι και η κουζίνα είναι σε μαύρους και dark τόνους.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του