Κατερίνα Δαλάκα: Ο χωρισμός, οι απειλές για την ζωή, τα χρήματα απο το παιχνίδι και ο πρωταθλητισμός στο στίβο

Κατερίνα Δαλάκα: Μια παίκτρια που θυμόμαστε πολύ καλά από την συμμετοχή της στο Survivor 2018 παίρνοντας την δεύτερη θέση, η οποία έχει απασχολήσει αρκετά τα media. Γεννήθηκε στο Μόναχο στις 20 Αυγούστου του 1992 και έχει μια ακόμη αδελφή. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την επόμενη χρονιά, συμμετείχε ξανά στο Survivor 2019 Ελλάδα-Τουρκία κερδίζοντας την πρώτη θέση. Ενώ τώρα ετοιμάζει βαλίτσες πάλι για τον Άγιο Δομίνικο, στο All Star Survivor!

Κατερίνα Δαλάκα: Η πορεία στον στίβο

H γνωστή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, είναι πρωταθλήτρια του στίβου. Σε μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό καθώς μεγάλωσε σε αθλητική οικογένεια με γονείς γυμναστές και ιδιοκτήτες σχολής τάε κβο ντο. Από μικρή ηλικία πέτυχε πολλές διακρίσεις στο τάε κβο ντο και συγκεκριμένα κατέκτησε μαύρη ζώνη. Ωστόσο την κέρδισε ο στίβος και συγκεκριμένα το αγώνισμα των 400 μέτρων με εμπόδια.

Όπως είχε δηλώσει: «Στον αθλητισμό μπήκα από πολύ μικρή λόγω των γονιών μου, αλλά πιστεύω ότι ήμουν γεννημένη για να κάνω αθλητισμό. Δεν μπορώ να φανταστώ να μην είμαι μέσα στον αθλητισμό. Έκανα παράλληλα Ταε Κβον Ντο και στίβο κάποια στιγμή αλλά αυτό που με τραβούσε περισσότερο ήταν ο στίβος και επειδή οι γονείς μου δεν επέμεναν να ασχοληθώ με το δικό τους αντικείμενο και ήθελαν να είναι δική μου η επιλογή και η απόφαση, τελικά πήγα στο στίβο. Στα 300μ. εμπ. στις μικρές κατηγορίες και στη συνέχεια στα 400μ. εμπ.»

Η πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν το 2006 σε αγώνα 300 μέτρα μετ’ εμποδίων όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση. Το 2007 έκανε πανελλήνιο ρεκόρ παγκορασίδων α’ στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου Γυμνασίων-Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου στα 300 εμπόδια με επίδοση 45.02, ρεκόρ το οποίο καταρρίφθηκε το 2013.

Είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από το 2008 έως σήμερα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (Κορασίδες, Νεανίδες, Νέες Γυναίκες, Γυναίκες), εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε Βαλκανικούς και Ευρωπαϊκούς αγώνες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στην Λιλ της Γαλλίας στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων, όπου κατέκτησε την 8η θέση, και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου 2016 στο Άμστερνταμ με την σκυτάλη 4×400 γυναικών.

Το βασικό της αγώνισμα, με πανελλήνιες νίκες, είναι τα 400 μ. με εμπόδια (ατομικό ρεκόρ: 57.97, επίδοση που την τοποθετεί στην 7η θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα). Είναι επίσης Πανελληνιονίκης στα 100 μ., ενώ αγωνίζεται και στα 200 μ και 400 μ. Ζει στην Αθήνα, και ανήκει στο σύλλογο της ΑΕΚ με προπονητή τον Γιώργο Παπαβασιλείου.

Κατερίνα Δαλάκα: Τι έκανε με τα λεφτά από το παιχνίδι

Στην κάμερα του Alpha, είχε αποκαλύψει πώς σκόπευε να αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ που κέρδισε στον τελικό, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χρήματα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.«Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία, σε τέτοια ηλικία, να έχει κάποιος ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Νομίζω ότι θα κάνω πάρα πολύ άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς να έχω το οποιοδήποτε άγχος. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και από εκεί και πέρα, μακάρι να έρθουν όλα καλά και να κάνω και κάποια επένδυση».

Κατερίνα Δαλάκα: Oι απειλές για την ζωή της

Με αφορμή τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη και την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, στην υπόθεση, είχε αποκαλύψει πως δεχόταν απειλές για την ζωή της.

Η 29χρονη αθλήτρια και νικήτρια του Survivor σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΟΚ”, υποστηρίζει με σθένος πως ο σύντροφός της ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά, ενώ αποκαλύπτει επίσης πως την απείλησαν ότι θα την βρουν και θα της ρίξουν βιτριόλι!

Συγκρεκριμένα: «Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα ‘άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι’! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο» λέει στην συνέντευξή της.

Και συνεχίζει: «Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τους έχω κάνει; Ποιον πείραξα; Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου; Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος».

Κατερίνα Δαλάκα: Η σχέση με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτης Φιντιρίκος μετά από έναν επεισοδιακό χωρισμό, τα βρήκαν ξανά και εδώ και κάμποσο διάστημα φημολογείται ότι χώρισαν, αφού έκαναν o ένας τον άλλον unfollow στο Instagram και διέγραψαν όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του