Βόμβα από τη Βάνα Μπάρμπα: Η ομορφιά μου ήταν τόσο έντονη που η ύπαρξη μου τους ενοχλούσε

«Η ομορφιά μου ήταν έντονη, τους ενοχλούσε η ύπαρξή μου – Ήμουν ένα τρόπαιο» Αυτά ήταν τα λόγια της Βάνας Μπάρμπα σε συνέντευξη της μιλώντας για το παρελθόν και τη γοητεία της.

Τα λεγόμενα της

Για την ανάγκη της συντροφικότητας αλλά και για την «αμαρτία» της ομορφιάς σημείωσε πως, «τώρα είναι που έχω ανάγκη κάποιον γιατί μεγάλωσα, έχω συνηθίσει να με θαυμάζουν και να με κακομαθαίνουν, άλλα έγινα μία γυναίκα που έχει ανάγκη από ένα σύντροφο. Έχω πονέσει και προδοθεί πολύ και άδικα, η ομορφιά μου ήταν τόσο έντονη που η ύπαρξη μου τους ενοχλούσε, μπορεί να είχα ταλέντο που δεν με άφησαν ποτέ να βγάλω».

«Πλέον όσους με πίκραναν τους χλευάζω και δεν τους έχω ανάγκη. Δεν είχα φίλους εκείνη την εποχή, ήμουν ένα τρόπαιο που περιφερόμουν στα πάρτι και στα εξώφυλλα. Κάποιοι έβγαζαν λεφτά μαζί μου, έβγαζα κι εγώ, ζούσα άδολα και με πλήρη αθωότητα και λέω “κοίταξε να δεις που δεν είχα ούτε ένα φίλο”» συνέχισε.

«Δουλειά, έρωτες και φίλιες ήταν ένα»

Στην εποχή του έντονου φλερτ, η Βάνα Μπάρμπα ξεσήκωνε τα πλήθη με το φλογερό ταπεραμέντο της. «Η εποχή που ζήσαμε ήταν όμορφη και υπέρλαμπρη, άλλα από κάτω ήταν σαν την κόπρο του Αυγεία με δυσωδία, δεν υπήρχαν ουσιαστικές σχέσεις. Σε ένα σόου είδα έναν κούκλο και είπα “κυρία Κορομηλά, θέλω να τον γνωρίσω”, ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ήταν φλερτάκι που κράτησε 2-3 μήνες. Ήμασταν και ο εγώ και ο Αποστόλης εκρηκτικοί, σκοτωνόμασταν αμέσως, κρυβόμουν μη με βρει, με έκρυβαν οι συνάδελφοι», παραδέχθηκε.

«Κάποια στιγμή και στη Ρούλα Κορομηλά άρεσε ένας τραγουδιστής και μεσολάβησα για να βγούμε την επομένη μέρα, δουλειά, έρωτες και φίλιες ήταν ένα. Με έκαναν να έχω την ενοχή ότι, επειδή ήμουν όμορφη, δεν ήμουν ηθοποιός. Μην και παίξω τη Μήδεια επίτηδες για να τους κοντράρω. Θα την κάνω τη Μήδεια και θα το κλείσω αυτό το κομμάτι, γιατί μπορεί να είμαι πραγματικά κακή και πρέπει να το ανακαλύψω κι εγώ», πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Related posts

Στιγμές κατάνυξης! Οι celebrities πήγαν εκκλησία & στόλισαν επιτάφιο! Ποιος βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ;

Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, είχα βγει σαν πτώμα να ευχαριστήσω τον κόσμο, με το καπελάκι μου»

Τώρα ντρέπεται ό,τι έκανε: Κυκλοφόρησε η «απαγορευμένη» φώτο της Μαρίας Ολυμπίας, δεν ήθελε να την δει κανείς