Δανάη Παππά: Τα ψυχοσωματικά, οι προτάσεις γάμου και η επιθυμία για απόκτηση οικογένεια με τον Λάμπρο Λάζαρη

Δανάη Παππά: Η τηλεοπτική Θεοδώρα του Σασμού, είναι από τις πιο όμορφες ηθοποιους στην χώρα. Την γνωρίσαμε πριν τρια χρόνια περίπου,  μέσω της σειράς “Τατουάζ” του Αντρέα Γεωργίου. Φέτος παίρνει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη δραματική σειρά του Alpha, “Σασμός”, υποδυόμενη τον ρόλο της μοιραίας Θοδώρας. Έχει καταγωγή  από την Κέρκυρα, την Εύβοια και το Αγρίνιο και είναι 26χρονών. Λατρεύει το χορό και συνεχώς δέχεται προτάσεις γάμου από θαυμαστές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)

Δανάη Παππά: Η αγάπη για τον χορό και η τηλεόραση

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό, καθώς όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξη της, “o χορός της δίνει ζωή”. Είναι χορογράφος, δασκάλα χορού, performer, δασκάλα yoga ενώ έχει υπάρξει και μαζορέτα. Όταν τελείωσε το σχολείο έκανε σεμινάρια χορού και θεάτρου στο Κέντρο Χορού Broadwayτης Νέας Υόρκης για τρεις μήνες. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκίνησε να ασχολείται και με το modeling, κάνοντας διαφημιστικά.

Στις αρχές του 2017 έγινε γνωστό πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά της Βάνας Δημητρίου Το Τατουάζ, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου. Μέσω της σειράς έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, έχοντας τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο της σειράς, αυτόν της Άννας Ραζή.

Ενώ, δυο χρόνια αργότερα ανακοινώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας της με τους συντελεστές του Τατουάζ στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις. Τον Ιούνιο του 2020 ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη σειρά.

Τον Μάιο του 2021 επέστρεψε τηλεοπτικά κάνοντας μία guest εμφάνιση στο επεισόδιο “Περί γάμου” της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 “Η τούρτα της μαμάς” των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Δανάη Παππά: Η Θεοδώρα και οι έρωτες στον Σασμό

Η Δανάη Παππά φέτος παίρνει μέρος στη δραματική σειρά “Σασμός” που προβάλλεται στον Alpha. H νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη Θοδώρα Αγγελάκη.

Ο ρόλος της: Έχει κληρονομήσει τον κακότροπο χαρακτήρα της από την πατέρα της Παντελή σε αντίθεση με την ταπεινή και σεμνή μητέρα της Άννα. Όμορφη, σέξι αλλά και αδίστακτη. Ο έρωτας που είχε για τον Πέτρο Βρουλάκη θα μετατραπεί σε εμμονή και σε θανατηφόρο μίσος.

«Αυτή η πρόκληση με ιντριγκάρει πολύ. Είπα αμέσως το ναι, γιατί είχα διαβάσει το βιβλίο και η “Θεοδώρα” είναι από τους χαρακτήρες που έχουν ενδιαφέρον από το πώς φαίνεται και τι τελικά κάνει. Με το που μου είπαν να πάω για κάστινγκ στο “Σασμό”, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο εκτός από τη “Θεοδώρα”. Κανέναν άλλο ρόλο. Η σειρά “Σασμός” έχει τη λεβεντιά μέσα της», δήλωσε στο Happy Day για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha η Δανάη Παππά.

Δανάη Παππά: Η εξομολόγηση για τα ψυχοσωματικά που απέκτησε

Η Δανάη Παππά, είχε μιλήσει για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που αντιμετωπίζει σε διάφορες φάσεις της ζωής της. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται ότι σε περιόδους έντονου άγχους που κρατάει μέσα της όσα την ενοχλούν, το σώμα της αντιδρά με διάφορους τρόπους.

«Αυτό που μου συνέβη είναι ότι σε περίοδο έντονου άγχους και στρες εμφάνισα πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Όλο μου το πρόσωπο γέμισε σπυριά. Βιώνω γενικά καταστάσεις, ανάλογα την περίοδο και τον φόρτο εργασίας, που πιέζομαι και δεν το καταλαβαίνω εκείνη τη στιγμή, που μπορεί να ξυπνήσω και να μην θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, να λέω “δε θέλω να το κάνω αυτό τέλος”.
Με πιάνει η άρνηση πάρα πολύ. Για κάποιο λόγο αν γίνει κάτι που με στενοχωρεί δεν θα το εκφράσω κατευθείαν, θα το φιλτράρω, να το κρατήσω μέσα μου και να μην το εκφράσω κατευθείαν γιατί η αντίδρασή μου μπορεί να είναι πολύ λάθος. Να το μετανιώσω δηλαδή μετά. Και έτσι, κρατάω, κρατάω, κρατάω, λέω δεν πειράζει και μετά τρώω κάτι και το στομάχι μου φτάνει απέναντι και σκέφτομαι “έπρεπε να το είχες πει», ανέφερε στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” η Δανάη Παππά.

Δανάη Παππά: Ο σύντροφος της και τα σχέδια για το γάμο

Από τα μέσα του 2019 η Δανάη Παππά ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία αγαπημένου της. Ο σύντροφός της ονομάζεται Λάμπρος Λάζαρης και δραστηριοποιείται στον στον χώρο της εστίασης.Μάλιστα το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη και λατρεύει να κάνει μαζί ταξίδια στο εξωτερικό. Παράλληλα, μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του με τους θαυμαστές του στα social media.Πρόσφατα η Δανάη Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου αλλά είναι κάτι που επιθυμεί να συμβεί στο μέλλον. Παράλληλα δήλωσε ότι είναι πολύ καλά με τον αγαπημένο της και αναφέρθηκε στον μεγάλο τους έρωτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)

«Θαυμάζω σε εκείνον ότι είναι εργασιομανής και το έχω κι εγώ αυτό. Οπότε εκεί ταιριάξαμε. Σπρώχνει ο ένας τον άλλο και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να θαυμάζω κάποιον, αν δεν το κάνω, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι σε μία σχέση. Την αγαπάμε την Κρήτη με τον Λάμπρο. Έχει και μία παλιά ρίζα από εκεί. Ο γάμος είναι κάτι που σκέφτομαι ότι θα ήθελα να συμβεί κάποια στιγμή. Τώρα, δεν σκεφτόμαστε κάτι ιδιαίτερο, είμαστε πολύ καλά εκεί που είμαστε και ό,τι φέρει ο χρόνος», εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του