Ηλέκτρα Νικολούζου: Οι οικονομικές δυσκολίες, η σχέση που τη σημάδεψε, το Μαύρο Ρόδο και η επιστροφή στη τηλεόραση

Ηλέκτρα Νικολούζου: Την έχουμε δει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, να κερδίζει τον θαυμασμό του κοινού, κι όχι μόνο. Γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 1977, κατάγεται από την Κέρκυκα και έχει αποφοιτήσει από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 1997 και από το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κούν το 2000.Φέτος την βλέπουμε στον ρόλο της Αγγελικής στο Μαύρο Ρόδο

Συνεργάστηκε στο θέατρο με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στις παραστάσεις Εθνικός Ύμνος και Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η τρίτη μνήμη, με τον Eric Pold στο Δημόσιοι Χώροι και με τον Γιάννη Χουβαρδά στη Βερενίκη.

Ηλέκτρα Νικολούζου: Ο ρόλος της ως Αγγελική στο Μαύρο Ρόδο

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στο eculutre, μίλησε και για τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Στο «Μαύρο Ρόδο» υποδύεστε την Αγγελική Σπηλιώτη Καστρινού. Μιλήστε μας για τον ρόλο σας.

Η Αγγελική είναι η μητέρα του Πέτρου και της Αλεξίας και η σύζυγος του Θέμη, τον οποίο παντρεύτηκε πολύ μικρή. Είναι μία γυναίκα που μεγάλωσε σ’ ένα αστικό περιβάλλον με πάρα πολλά χρήματα. Ο Θέμης είναι τελείως διαφορετικός από εκείνη. Προσπαθεί χρόνια να κατανοήσει το σκοτεινό κομμάτι του άντρα της, το κομμάτι της νύχτας. Ο έρωτας την κάνει ν’ ανέχεται πράγματα που δεν είναι της τάξης της, της αισθητικής της, της ιδιοσυγκρασίας της. Αγωνίζεται να μείνει πιστή στις αρχές της αλλά τόσα χρόνια δίπλα στον Θέμη νιώθει μία «συρρίκνωση». Παρότι τον λατρεύει έχει παράνομη σχέση με τον Βίκο γιατί αυτός της δίνει την τρυφερότητα που δεν της δίνει πια ο άντρας της. Θέλει να αισθανθεί ζωντανή.

Έχει ρωγμές η Αγγελική. Δεν είναι αυτό που φαίνεται. Δεν είναι το καλοστημένο, ψυχρό πρόσωπο που δείχνει. Έχει πολλή φωτιά μέσα της. Η Αγγελική διαρκώς παλεύει. Παλεύει να συνεχίσει ν’ αγαπάει τον άντρα της, όπως τον αγαπούσε κάποτε, παλεύει να μην τον εκδικηθεί. Παλεύει να βρει τον εαυτό της γιατί αισθάνεται ότι απλώς υπηρετεί τη ζωή του Θέμη. Παλεύει να κρατήσει την οικογένειά της ισορροπημένη και ενωμένη αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ηλέκτρα Νικολούζου: Όσα δεν γνωρίζετε

Η ηθοποιός ήρθε στην Αθήνα μόνη της, στην ηλικία των 18 ετών, για να σπουδάσει χορό. Ο χορός ήταν ο μεγάλος της έρωτας, τον οποίο όμως παράτησε, και κάπως έτσι ο δρόμος την έβγαλε στο Θέατρο Τέχνης.

«Κατάλαβα ότι με περιόριζε ο χορός. Έπρεπε να ξυπνάω στις 6 κάθε μέρα, να τρώω συγκεκριμένα πράγματα και να ζυγίζομαι κάθε μέρα. Όταν παράτησα το χορό δεν το είπα στους γονείς μου για να μην τους στενοχωρήσω και μόνη μου επέλεξα να πάω στο Θέατρο Τέχνης».

Η Ηλέκτρα Νικολούζου παραδέχθηκε πως πέρασε ένα μικρό σκοτάδι στη ζωή της όταν παράτησε τον χορό και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μιχαήλ Μαρμαρινό, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια.

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι 20 χρόνια με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό. Η ψυχή μας το ξέρει, αλλά έχει απίστευτες αρετές. Ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος όπως ο Μιχαήλ είναι ποιητής. Τον αγαπώ, αλλά ταυτόχρονα θέλω να του βγάλω τα μάτια!», είπε.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του