Μπέρδεψε το OnlyFans με το σχολείο: Θύελλα αντιδράσεων για τους χορούς σέξι καθηγήτριας σε σχολική αίθουσα

Σάλο έχει προκαλέσει στην Βραζιλία, τα βίντεο με καθηγήτρια να χορεύει με μαθητές της μέσα σε σχολική αίθουσα.

Στα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok η καθηγήτρια Σιμπέλι Φερέιρα, φαίνεται η ίδια να λικνίζεται μαζί με μαθήτριες της ενώ άλλοι μαθητές τις αποθεώνουν.

Έχει λογαριασμό στο Only Fans για έξτρα εισόδημα

«Ένας από τους μαθητές με κάλεσε να χορέψω μαζί του και αυτό άρεσε στην τάξη. Μετά από αυτή τη φορά, το ίδιο ζήτησαν και άλλοι μαθητές οπότε αξιοποίησα το ενδιαφέρον τους για να εφαρμόσω την πρακτική αυτή καθώς είδα ότι έτσι μπορώ να τους φέρω πιο κοντά στη διδασκαλία» δήλωσε η ίδια σε βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

@cibellyferreira_ Sábado também é dia né amores? #prof #cibellyferreira #professora ♬ som original – Cibelly Ferreira 👩‍🏫

Δεν είχαν, όμως, την ίδια άποψη οι προϊστάμενοί της οι οποίοι, όπως αναφέρει η New York Post, την απέλυσαν μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο.

«Λάδι στη φωτιά» και ρόλο στην απόφαση πιθανότατα να έπαιξε και ο λογαριασμός της Φερέιρα στο Instagram στο οποίο ποζάρει με σέξι αμφιέσεις.

@cibellyferreira_ A Prof tentando acompanhar 😅 kkk #prof #professoracibelly #cibellyferreira ♬ Aquecimento Senta Senta Suave – MC Kevin o Chris & BUARQUE

Η ίδια εμφανίζεται, μάλιστα, να έχει λογαριασμούς και σε πιο «καυτές» ιστοσελίδες όπως το OnlyFans και το Pornhub δικαιολογώντας τις κινήσεις της αυτές με το επιχείρημα ότι «ως ενήλικη γυναίκα που χρειάζομαι έξτρα εισόδημα, έψαξα και τις άλλες μοντέρνες τάσεις. Η μητέρα μου, για παράδειγμα, το γνωρίζει και το έχει αποδεχθεί».

@cibellyferreira_ Prof tá amando essa vibe ✨ #professoracibelly #CibellyFerreira #Professora ♬ som original – Cibelly Ferreira 👩‍🏫

Κατά τα δημοσιεύματα η Φερέιρα έχει δίπλωμα στη Βιολογία από πανεπιστήμιο στη Βραζιλία και έχει κερδίσει βραβεία στα μαθηματικά.

Related posts

Αδιανόητη τραγωδία: 27χρονη μητέρα πετούσε με αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε

Το λέει η ψυχή του: Αυτός είναι ο Έλληνας που σήκωσε την ελληνική σημαία στην Αγία Σοφία

«Καταρρέει» το Mπάκιγχαμ – Η ανησυχητική εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ και η απουσία του Βασιλιά Κάρολου