Ευχάριστα νέα για την Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύντροφός μου είναι νεότερος. Είμαι ερωτευμένη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε η Τέτα Καμπουρέλη και αναφέρθηκε για το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο.

Η επιχειρηματίας μίλησε για τον γάμο της με τον Βασίλη Γκουρούση, το διαζύγιό τους μετά την αποφυλάκισή του αλλά και τη νέα της σχέση.

Όσα αποκάλυψε

Η Τέτα Καμπουρέλη πέρασε αρκετά δύσκολα όσο καιρό έπρεπε να βλέπει τον σύζυγό της στην φυλακή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στον δεσμό τους, τα οποία οδήγησαν στον οριστικό τους χωρισμό.

Παρόλα αυτά, πλέον έχει αλλάξει σελίδα και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με έναν άντρα μικρότερο ηλικιακά άντρα.

«Στα προσωπικά μου είμαι καλά και δεν το κρύβω κιόλας. Δηλώνω και ερωτευμένη. Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, απλώς δεν είχε στο παρελθόν συμβεί να συναντηθούμε, γιατί και εγώ ήμουν παντρεμένη, οπότε μετά τον χωρισμό μου ενωθήκαμε πιο πολύ πηγαίνοντας στα θέατρα», εξήγησε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στα social media γίνεται χαμός από άντρες που με φλερτάρουν. Είναι πολύ ωραίο να σε προσεγγίζει κανείς και μέσα από το internet. Χαμός γίνεται και από νεότερους άντρες που με φλερτάρουν.

Ο Δημήτρης όντως είναι πιο μικρός από εμένα. Αν τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο και υπάρχει αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τη διαφορά ηλικίας».

Σχετικά με τον γάμο της, η Τέτα Καμπουρέλη δήλωσε: «Με τον πρώην σύζυγό μου οι σχέσεις μας είναι πια μόνο τυπικές, όσον αφορά στα κοινά περιουσιακά στοιχεία μας. Υπάρχει μια αναμπουμπούλα γενικότερα από τότε με το συμβάν, ακόμα δεν έχουν λυθεί όλα».

Και κατέληξε αφού αποκάλυψε πως κάνει και μπότοξ: «Πέρασα κάποιες κρίσεις πανικού. Ήταν πολύ δυσάρεστο για εμένα, αλλά κατάφερα, με ανθρώπους που βρισκόντουσαν δίπλα μου και μου έδωσαν αγάπη, να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα».

Δείτε το video

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε