“Ήταν έρωτας με την 1η ματιά”: 49χρονη παντρεύτηκε την κουβέρτα της σε λαμπερή τελετή & δηλώνει πανευτυχής

Έχετε ακούσει την φράση: “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”; Αυτό συνέβη και σε μια γυναίκα από την Αγγλία, η οποία αποφάσισε να παντρευτεί τη αγαπημένη της.. κουβέρτα.

Η Pascale Sellick μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη και μοναδική σχέση που έχει με την κουβέρτα.

Pascale Sellick: «Ήμουν πάντοτε πιστή στην κουβέρτα μου»

Στην εκπομπή «This Morning» μίλησε για την σχέση με την κουβέρτα της είναι η πιο οικεία και αξιόπιστη που είχε ποτέ.

Μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας ότι πήρε την απόφαση να παντρευτεί με την κουβέρτα της, με την παρουσία 120 καλεσμένων στο Έξετερ, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πίσω στο 2019.

Όσο για το τι φόρεσε την ημέρα της τελετής; Πιτζάμες και παντόφλες! Ο ίδιος ενδυματολογικός κανόνας ίσχυε και για τους καλεσμένους, που εμφανίστηκαν με ρόμπες, παντόφλες, πιτζάμες και αρκουδάκια.

Η ίδια αποκάλυψε: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, νομίζω», είπε η Pascale στους παρουσιαστές της εκπομπής. «Είχα κι άλλα παπλώματα στο παρελθόν, αλλά ήμουν πάντοτε πιστή στην κουβέρτα μου»

Μετά την τελετή, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση. Η «νύφη» πήρε αγκαλιά την κουβέρτα της για τον πρώτο τους χορό, υπό τις νότες του Thank You της Dido, που ερμήνευσε ένα τοπικό συγκρότημα. Η Pascale τόνισε στην εκπομπή ότι τόσο σε στιγμές χαράς όσο και σε λύπης, μπορεί να βασίζεται στην κουβέρτα της.

Related posts

Αδιανόητη τραγωδία: 27χρονη μητέρα πετούσε με αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε

Το λέει η ψυχή του: Αυτός είναι ο Έλληνας που σήκωσε την ελληνική σημαία στην Αγία Σοφία

«Καταρρέει» το Mπάκιγχαμ – Η ανησυχητική εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ και η απουσία του Βασιλιά Κάρολου