Τραγωδία στην Καρδίτσα: Σύζυγος πυροβόλησε τον εραστή της γυναίκας του

Μια δολοφονία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Καρδίτσα. Ο απατημένος άνδρας πυροβόλησε τον εραστή της συζύγου του.Όλα ξεκίνησαν σε ένα κομμωτήριο στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Λίγη ώρα νωρίτερα και σύμφωνα με την δικογραφία, ο δράστης φέρεται να έστειλε μήνυμα στο θύμα στο Facebook, ζητώντας του να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την αγοροπωλησία πολυτελών αυτοκινήτων στην Αθήνα.

Καρδίτσα: Στα δικαστήρια η υπόθεση.

Όπως ανέφερε συγγενικό πρόσωπο του θύματος: «Μιλήσαμε το πολύ 3 λεπτά και τότε ακούω ένα αμάξι να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να πατάει φρένο ακριβώς μπροστά μας. Το ίδιο πρόσωπο που του είχε στείλει μήνυμα στο facebook για να μιλήσουνε σχετικά με τα αυτοκίνητα, κατεβαίνει από το Ι.Χ. και δίνει σε έναν άλλον άντρα που ήταν παρών στο περιστατικό ένα πιστόλι, ίσως Glock. Έπειτα αυτός με το πιστόλι αρπάζει τον ξάδερφό μου και του το βάζει στο κεφάλι και του λέει “μη μιλάς , πέθανες τώρα και προχώρα”».

Στην κατάθεση του θύματος, ο δράστης τον «απήγαγε» με τη βοήθεια και άλλων ατόμων και τον πήγε σε χώρο στον οποίο πυροβόλησε εναντίον του τρεις φορές, με τις τρεις βολές να τον βρίσκουν στα πόδια.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της βολίδας και, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην κατάθεσή του, θεωρεί ότι ζει από θαύμα διότι, όπως επισημαίνει, κάλλιστα οι άλλες δύο σφαίρες θα μπορούσαν να τον πετύχουν λίγο πιο ψηλά και να πεθάνει.

Ο δράστης από την πλευρά του φέρεται να υποστηρίζει ότι όπλο έβγαλε… το θύμα, το οποίο ο ίδιος αφόπλισε και τον πυροβόλησε σε «άμυνα».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα