Δείτε πως φαντάζονται οι Επιστήμονες τον Κόσμο το 2116. Πραγματικά Εκπληκτικό!

Αν και ο Doc Brown και ο Marty μας δημιούργησαν ψεύτικες ελπίδες για το 2015 με το Back to the Future II, η τεχνολογία σήμερα έχει όντως ξεφύγει. Είναι εντυπωσιακό το πόσα έχει καταφέρει η επιστήμη και η τεχνολογία από το 1916, ας πούμε.

Η Samsung έκανε μερικές προβλέπεις για το πως θα είναι η ζωή πάνω στη Γη – αλλά και εκτός – σε 100 χρόνια.

Πραγματικά απίστευτο. Είμαστε άτυχοι που πιθανότατα δεν θα ζούμε για να τα δούμε όλα αυτά. Ωστόσο, οι επόμενες γενιές θα μπορούν να βιώσουν αυτόν τον απίστευτο τρόπο ζωής, γι’ αυτό ας φανταστούμε πως θα ζουν τα εγγόνια μας σε 100 χρόνια;

Drones θα μεταφέρουν τους ανθρώπους αλλά και ολόκληρα σπίτια σε πανέμορφους προορισμούς:

Υπόγειες πόλεις που θα χρησιμοποιούν το θαλασσινό νερό προς όφελος τους

Αποικίες και θέρετρα διακοπών στο φεγγάρι

Πανύψηλες κατασκευές που θα επισκιάζουν τους σημερινούς ουρανοξύστες

Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται απίστευτα, αλλά η διαστημική ερευνήτρια Dr Maggie Aderin-Pocock, η οποία συμμετείχε στη συγγραφή του SmartThings, αποκάλυψε:

«Οι ζωές μας είναι σχεδόν αγνώριστες για όσους έζησαν έναν αιώνα πριν. Μόλις 10 χρόνια πριν, τεχνολογία όπως αυτή του SmartThings θα ήταν ασύλληπτη, αλλά σήμερα μας επιτρέπει να ελέγχουμε και να προφυλάσσουμε τους χώρους όπου ζούμε με ένα smartphone. Τον επόμενο αιώνα θα δούμε τεράστιες αλλαγές στον τρόπο που ζούμε και αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας.»

Το ανθρώπινο είδος προσπαθούσε πάντα να «βελτιώσει» τον σύγχρονο τρόπο ζωής και το περιβάλλον εργασίας, με την άνεση, την υγεία και την αποτελεσματικότητα να είναι οι σημαντικότεροι στόχοι και από ότι φαίνεται πλησιάζουμε σε κάτι σαν ουτοπία.

Απλά σκεφτείτε ότι τα drones θα κοστίζουν όσο το πρώτο Playstation και ότι ένα εισιτήριο για το φεγγάρι ίσως είναι πιο φτηνό από ένα εισιτήριο τρενου από το Λονδίνο στο Bristol.

Credit: viralthread.com

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε