7 Απίστευτες Δυνατότητες που έχουν τα Smartphones αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν Γνώριζε μέχρι σήμερα. Την 3η Αξίζει να την Δοκιμάσετε!

Να πάρετε τηλέφωνο στην άλλη άκρη του κόσμου, να στείλετε μηνύματα σε όλους τους φίλους σας σε ένα δευτερόλεπτο, να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες είναι πολλές χρήσιμες λειτουργίες, αλλά δεν εκμεταλλεύεστε μέχρι έπακρου το κινητό σας τηλέφωνο.

Ειδικά για εσάς βρήκαμε και δοκιμάσαμε 7 κόλπα που μπορεί να μετατρέψετε το κινητό σε ένα χρήσιμο εργαλείο.

Φτιάξτε μια συσκευή ακρόασης

Με τη βοήθεια απλών χειρισμών, το κινητό σας μπορεί να μετατραπεί σε συσκευή παρακολούθησης, ή συσκευή ενδοεπικοινωνίας για μωρά. Η αρχή λειτουργίας ενός τέτοιου μηχανισμού είναι επίσης εξαιρετικά απλή: αφήστε το τηλέφωνό σας σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση, στη συνέχεια, καλέστε σε αυτό και θέστε το σε αυτόματη απάντηση. Μπορείτε να ακούτε τα πάντα που συμβαίνουν σε κάποιο σημείο που δεν βρίσκεστε. Θα το ζηλέψουν και οι κατάσκοποι!

Κλειδώστε για πάντα το κινητό σας

Ναι, και αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί επίσης να σας φανεί χρήσιμο. Για παράδειγμα, αν το τηλέφωνό σας κλαπεί και δεν θέλετε ο κλέφτης να μη μπορέσει ποτέ να το χρησιμοποιήσει. Κάθε τηλέφωνο διαθέτει ένα σειριακό κωδικό που αποτελείται από 15 ψηφία. Αν συμβεί κάτι με το κινητό σας, μπορείτε να καλέσετε το χειριστή της τηλεφωνικής εταιρείας, να δώσετε αυτόν τον αριθμό, και το τηλέφωνό σας θα απενεργοποιηθεί μόνιμα. Μπορείτε να μάθετε το σειριακό αριθμό του τηλεφώνου σας, πληκτρολογώντας τον  απλό συνδυασμό – * # 06 #.

Φτιάξτε μικροσκόπιο

Αν θέλετε να εξετάσετε τον μικρόκοσμο, δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολλά χρήματα για ακριβό εξοπλισμό. Με τη βοήθεια ενός μικρού φακού, το οποίο μπορείτε να βρείτε, για παράδειγμα, σε ένα λέιζερ, μπορείτε να μετατρέψετε το κινητό σας σε μικροσκόπιο και να τραβάτε μακροφωτογραφίες.

Βγάλτε υποβρύχιες φωτογραφίες

Ακόμη και τα κινητά υψηλής τεχνολογίας, δεν έχουν όμως τη δυνατότητα να βγάζουν φωτογραφίες κάτω από το νερό. Αλλά χρησιμοποιώντας απολύτως οποιοδήποτε τηλέφωνο, μπορείτε να βγάλετε υψηλής ποιότητας υποβρύχιες φωτογραφίες. Πώς; Απλά χρειάζεστε ένα κάλυμμα από πολυαιθυλένιο, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μέσα σε 2 λεπτά.

Ρυθμίστε το ξεκλείδωμα με τον έλεγχο προσώπου

Όλα τα Android smartphone έχουν μια λειτουργία που πολλοί χρήστες για κάποιο λόγο δεν δίνουν σημασία. Η λειτουργία Face Unlock είναι πολύ πιο αξιόπιστη από τον απλό κωδικό με χαρακτήρες. Για να ενεργοποιήσετε την ανίχνευση του προσώπου του ιδιοκτήτη του τηλεφώνου, δείτε την καρτέλα «Ασφάλεια» στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στη συνέχεια «Κλείδωμα» και επιλέξτε την επιθυμητή λειτουργία.

Δημιουργήστε ολόγραμμα

Δεν είναι μαγεία, με απλές κινήσεις μπορείτε να φτιάξετε ένα ολόγραμμα με το κινητό σας. Δείτε οδηγίες σε αυτό το βίντεο.

Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κινητού σας

Είναι φυσιολογικό ότι την πάροδο του χρόνου οι θύρες του τηλεφώνου σας λερώνονται και βουλώνουν. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι αυτή είναι  μία από τις βασικές αιτίες βλάβης της συσκευής. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε μια στοιχειώδη μέθοδο καθαρισμού: απλά φέρτε σε επαφή τις θύρες με μια άδεια ιατρική σύριγγα και πιέστε. Η δύναμη της ροής του αέρα θα απομακρύνει τη παραμικρή σκόνη ή σκουπιδάκι.

Credit: Adme

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε