5 Απλά αλλά αποτελεσματικά Κόλπα για το iPhone σου που σου Κρύβει η Apple

Μερικές φορές είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το iPhone υπάρχει από το 2007. Λιγότερο από μια δεκαετία ύπαρξής, και μαζί με άλλα smartphones θεωρείται σχεδόν απαραίτητο από τους χρήστες του. Απλά σκεφτείτε για το πώς περνάτε την ημέρα σας – ενδέχεται να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως ξυπνητήρι, στη συνέχεια, να απαντάτε σε μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από τη δουλειά. Μπορεί να το χρησιμοποιείτε για να ελέγξετε τον καιρό και την κυκλοφορία, για να βρείτε τη διαδρομή σας, και να ακούτε μουσική κατά τη διάρκεια της.

Τα smartphones ολοένα και περισσότερο γίνονται αναπόσπαστα κομμάτια στην καθημερινότητά μας. Με κάθε νέο μοντέλο και ενημέρωση του iOS, προστίθενται νέα χαρακτηριστικά, κάνοντας το iPhone να μπορεί να κάνει περισσότερα για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν. Έτσι, ενώ όλοι γνωρίζουν τα πάντα για το iMessage και το FaceTime , τι γίνεται με τα λιγότερο γνωστά χαρακτηριστικά που η Apple έχει κρυφά ενσωματώσει στο iPhone σας;

Με μερικούς απλούς κωδικούς, μπορείτε να μάθετε ακριβώς τι μπορεί να κάνει το iPhone σας:

1. Αποκρύψτε τον αριθμό του τηλεφώνου σας


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε #31# πριν από την πραγματοποίηση μιας κλήσης και κανείς δεν θα δει τον αριθμό του τηλεφώνου σας!

2. Μάθετε την ισχύ του σήματος σας

Αυτό είναι λίγο δύσκολο, καθώς θα πρέπει να κάνετε με τη σωστή σειρά το σωστό συνδυασμό, αλλά θα αποφέρει αποτελέσματα.

Απλά καλέστε *3001#12345# * και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας. Θα δείτε μια οθόνη με επιλογές pop up, αλλά μπορείτε να επανέλθετε σε αυτές αργότερα.

Όταν η οθόνη κλεισίματος εμφανιστεί, κρατήστε πατημένο το κουμπί αρχικής οθόνης μέχρι να δείτε την αρχική οθόνη.

Τώρα, όλα θα φαίνονται το ίδιο, εκτός από τις μπάρες σήματος, θα δείτε τον ακριβή αριθμό που μετρά την ισχύ του σήματος.

Έτσι, ενώ είναι φοβερό που εμφανίζεται, αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο αριθμός;

Το σήμα μετριέται σε μια κλίμακα -40 με -140, με το -40 να είναι το καλύτερο σήμα και το – 140 να σημαίνει μηδενικό σήμα. Εφ ‘όσον είστε παραπάνω από -80, είστε εντάξει!

3. Βρείτε τον αριθμό αναγνώρισης του τηλεφώνου σας

Ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο έχει ένα μοναδικό κωδικό για να το αναγνωρίζετε, το τηλέφωνό σας διαθέτει έναν μοναδικό αριθμό ΙΜΕΙ. Βρείτε τον πληκτρολογώντας *#06#.

4. Δείτε τη διαδρομή που κάνουν τα μηνύματά σας.

Όταν στέλνετε ένα μήνυμα, εμφανίζεται στο κινητό του φίλου σας; Απλό, έτσι; Λάθος!

Τα μηνύματα δεν πάνε κατευθείαν από το ένα τηλέφωνο στο άλλο. Αντίθετα, δρομολογούνται μέσω ενός κέντρου μηνυμάτων πριν φτάσουν στον αποδέκτη. Πληκτρολογήστε *#5005*7672# για να αποκαλύψετε τον αριθμό των κόμβων του ασύρματου διακομιστή σας.

5. Μάθετε πώς να μπλοκάρετε κλήσεις και να πώς να χρησιμοποιείτε την αναμονή κλήσης και την προώθηση

Οι υπηρεσίες αυτές, δυστυχώς, συχνά είναι με πληρωμή, αλλά είναι αρκετά χρήσιμες.

Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας για φραγή κλήσεων, να βάλετε κλήσεις σε αναμονή, και να στείλετε κλήσεις κατευθείαν στον τηλεφωνητή με αυτούς τους σύντομους κωδικούς.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές με τους φίλους και την οικογένειά σας!

Credit: wimp.com

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε