Κι όμως! Το Νέο iPhone 8 είναι σχεδόν έτοιμο και η Τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα… Δείτε το Νούμερο και θα Ζαλιστείτε!

H δέκατη επέτειος της Apple για το iPhone, λέγεται ότι θα παρουσιάζει χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας και πρωτοποριακό σχεδιασμό, θα έχει όμως μια αρκετά τσιμπημένη τιμή.

Μια νέα αναφορά αποκαλύπτει ότι το iPhone 8 θα κοστίζει πάνω από 1.000 δολάρια (περίπου 940 ευρώ), καθιστώντας το την πιο ακριβή συσκευή κινητής που έχει παραχθεί.

Το νέο smartphone φημολογείται ότι θα έχει οθόνη OLED , η οποία είναι πολύ ακριβότερη από την μέχρι τώρα Led που χρησιμοποιούσε η εταιρεία. Την ίδια στιγμή κι οι άλλες βελτιώσεις του κινητού, όπως η μεγαλύτερη μνήμη και η ασύρματη φόρτιση του, θα αυξήσουν περαιτέρω το κόστος της συσκευής.

Μπορεί το όριο των 1.000 δολαρίων να ακούγεται εξωφρενικό, αλλά η Apple έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα smartphone που πλησιάζει σε αυτή τη τιμή, το iPhone 7 Plus με μνήμη 256GB κοστίζει 969 δολάρια (910 ευρώ).

Ωστόσο, το νέο iPhone 8 αναμένεται να έχει πολλά παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την εταιρεία Fast Company.

Πηγές αποκαλύπτουν ότι το νέο smartphone θα μοιάζει σαν ένας λείος μαύρος μονόλιθος, με οπτικές παρεμβάσεις στο λείο του σχεδιασμό και θα έχει διάμετρο 5,8 ιντσών.

Η Apple επίσης φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει δύο ακόμα smartphones παράλληλα με το iPhone 8 – το 4,7 ιντσών iPhone 7s και το 5,5 ιντσών iPhone 7s Plus.

Η Apple αναμένεται να σταματήσει το αλουμινένιο πίσω κάλυμμα και θα το αντικαταστήσει με ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, το iPhone 8 θα μοιάζει με ένα λεπτό φύλλο γυαλιού, γι ‘αυτό και το home button καθώς και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID θα βρίσκονται κάτω από την οθόνη.

Τέλος, υπάρχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό που αναμένεται να συμβάλει στην υψηλή τιμή του και αυτό είναι η τρισδιάστατη τεχνολογία με αισθητήρες. Παραμένει ακόμα άγνωστο πως η Apple σκοπεύει να ενσωματώσει αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση του χρήστη και σε εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Credit: DailyMail

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε