Ξεχάστε τα μεγάλα γιοτ! Τώρα μπορείτε να αγοράσετε φορητό νησί

Απίστευτο πλωτό σπίτι που διαθέτει ελικοδρόμιο, 80 τ.μ ρετιρέ σουίτα … και το δικό του καταρράκτη

Οι δισεκατομμυριούχοι του μέλλοντος θα μπορούσαν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να πρέπει να πλεύσεις και να δέσεις τα superyachts σου καθώς ταξιδεύεις από το ένα πολυτελές νησί στο άλλο και απλά να απαιτήσεις από το νησί να έρθει σε σένα.

 
Οι σχεδιαστές έχουν καταλήξει σε σχέδια για ένα πλωτό ιδιωτικό νησί που θα μπορούσε να μετακινηθεί οπουδήποτε στον κόσμο – επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες του να κατεβάσουν απλά άγκυρα και να μετακινήσουν ολόκληρο το πολυτελές θέρετρο τους όποτε υπάρχουν κακές καιρικές συνθήκες ή κάποιος απειλεί την απόλαυσή τους.

 
Με μια τεράστια 80 μέτρων σουίτα ρετιρέ, καταρράκτες και ένα ελικοδρόμιο, το κινητό νησί θα προσφέρει στους πλούσιους ιδιοκτήτες του πολύ περισσότερα από ένα μεγάλο γιοτ. επίσης θα διαθέτει και το δικό του λιμάνι.

Οι σχεδιαστές στο Migaloo Private Submersible Yachts έβαλαν μαζί τα σχέδιά τους για κάτι μοναδικό που θα φτιαχτεί στο μέλλον.
Βασισμένο στη δοκιμασμένη τεχνολογία που έχουν στη διάθεσή τους οι Migaloo, η εταιρεία λέει ότι ο κινητός παράδεισος – γνωστός και ως Kokomo ailand – θα είναι επίσης ιδανικός για ένα υψηλής κατηγορίας ξενοδοχείο, έδρα της εταιρείας ή και καζίνο.

 
Αν το νησί χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς, η εταιρεία έχει διαθέσια δωμάτια για το πλήρωμα, έχει συμπεριλάβει και ένα ελικοδρόμιο για εύκολη πρόσβαση.

Όλα τα νησιά που χτίστηκαν από τους Migaloo θα είναι κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες του πελάτη τους, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο Christian Gumpold, διευθύνων σύμβουλος της Migaloo, δήλωσε: ”Η ανταπόκριση ήταν εκπληκτική – σε όλους τους πελάτες αρέσει η ιδέα”

”Είμαστε στο στάδιο διαπραγμάτευσης με πολλούς πελάτες οι οποίοι ενδιαφέρονται πολύ για το έργο. Έχουμε αναπτύξει ένα αρχικό του σχέδιο, να δείξουμε τις ιδέες μας και τις κύριες κατευθύνσεις του σχεδιασμού, ”πρόσθεσε.

”Η ομάδα σχεδιασμού μας χρειάζεται μερικούς μήνες για αυτό, αλλά οι πραγματικές λεπτομέρειες στο σχεδιασμό – ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη – θα είναι πολύ μεγαλύτερη και έντονη διαδικασία. Αυτό είναι σύνηθες στη βιομηχανία yachting.”

Ο κ Gumpold λέει ότι οι περισσότεροι θα ήθελαν να ζουν στη θάλασσα στο μέλλον, προσθέτοντας ότι τα πλωτά νησιά θα μπορούσαν να είναι το τέλειο πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της κοινωνίας να προσαρμόζεται στο νέο τρόπο ζωής.

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα