Πήρε Χρήματα ως Οικονομική Ενίσχυση των Σπουδών του. Ο Τρόπος που τα Ξόδεψε θα σας Αφήσει Άφωνους!

Πολλοί φοιτητές στο εξωτερικό λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση για τις σπουδές τους. Αλλά ο Brandon Lerry αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα $2.500 που έλαβε διαφορετικά. Ναι, έκανε κάτι απίστευτο. Χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα για να κάνει ένα μοναδικό ταξίδι με την κοπέλα του. Ξάφνιασε την κοπέλα του και πέταξαν στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Ταϊλάνδη.

Πραγματικά, θα πάθετε πλάκα με το ταξίδι του:

Χρησιμοποίησε ένα drone και μια κάμερα GoPro για να καταγράψει τις ονειρεμένες περιπέτειες του και ανέβασε το βίντεο στο YouTube. Το ζευγάρι περνάει μέσα από καταρράκτες, κάνει παρέα με ελέφαντες, αράζει στον ήλιο σε εξωτικές παραλίες και εξερευνεί πολύβουες πόλεις.

Έγραψαν πρόσφατα στο Facebook:

“Είμαστε απλά δύο φυσιολογικοί άνθρωποι με απλή καταγωγή αλλά έχουμε και οι δυο το πάθος να εξερευνήσουμε τον κόσμο. Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν γίνεται να αναβάλεις αυτά που πραγματικά θες. Κάντε αυτό που πραγματικά μπορείτε να πετύχετε. Τώρα είναι η στιγμή.”

Όλες οι εμπειρίες τους στο εξωτερικό φαίνονται πραγματικά απίστευτες και αποδεικνύουν ότι, καμιά φορά, πρέπει να σκέφτεσαι ανοιχτόμυαλα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου να γυρίσεις τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο τους με το ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη και ακολουθήστε τις περιπέτειες τους στο Instagram στο προφίλ Our Visual Escape:

Credit: elitedaily.com

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα