Μάρτιος με χιονοθύελλα στη Νέα Υόρκη: Στα λευκά υποδέχτηκαν την άνοιξη και οι εικόνες είναι μαγευτικές

Οι κάτοικοι στη Νέα Υόρκη μόλις πήραν ένα μάθημα ότι ο Μάρτιος στις ΗΠΑ είναι ακόμα χειμώνας αφού μια σφοδρή χιονοθύελλα έπληξε την αμερικανική μητρόπολη.

Έπειτα από το χθεσινό χιόνι που έντυσε την όλη την πόλη στα λευκά, μια ακόμη χιονοθύελλα θα διατηρήσει το χειμωνιάτικο τοπίο την Κυριακή καθώς θα σαρώσει την Ανατολική Ακτή.

Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο σύστημα θα φτάσει μέχρι τα βορειοανατολικά θέτοντας τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη στην πρώτη γραμμή του χιονιού και της κακοκαιρίας.

Η Νέα Υόρκη ξεπέρασε την κανονική χιονόπτωση για την εποχή, με το περισσότερο χιόνι να πέφτει την Παρασκευή και να συνεχίζεται σχεδόν όλο το Σάββατο.

Στη Βοστώνη, όπου συνολικά 134 πτήσεις είχαν ακυρωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Logan, σύμφωνα με την FlightAware, έπεσε αρκετά περισσότερο χιόνι.

Πέρα από το χιόνι, οι Νεοϋορκέζοι έχουν να αντιμετωπίσουν και θερμοκρασίες παγετού αφού όλο το Σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες κυμάνθηκαν από 4 μέχρι και – 5 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Un début mars plus blanc que blanc.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc-Antoine Dufault (@madufault) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Winter in The City That Never Sleeps ☃#NewYork

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yoli? (@yoyisys) στις

Πηγή:  lifo.gr

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα