Mar Azul Resort – Οι Παραδοσιακοί Ξενώνες Της Σοφίας Αλιμπέρτη Στην Πάρο

Με φόντο το απέραντο μπλε του Αιγαίου και το μαγικό τοπίο της Πάρου, ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, έχει δημιουργήσει έναν καλοκαιρινό παράδεισο, το Mar Azul Resort.

Οι δύο βίλες του Mar Azul Resort προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητα και μοναδική θέα στο Αιγαίο, ενώ οι τρεις πολυτελείς σουίτες μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη του δημοφιλούς νησιού. Μάλιστα, τη διακόσμηση του Mar Azul Resort έχει επιμεληθεί η ίδια η Σοφία Αλιμπέρτη, αφού το interior design έχει εξελιχθεί σε βασική της ασχολία τα τελευταία χρόνια που ζει μόνιμα στο νησί.

Οι βίλες του Mar Azul Resort προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής, έχουν χτιστεί με φυσικά υλικά, με έντονη την παρουσία της πέτρας και των ολόλευκων τοίχων, για να συνδέονται αρμονικά με το ξεχωριστό Παριανό τοπίο. Αντίστοιχα, οι τρεις κομψές σουίτες 94 τ.μ., 86 τ.μ. και 75 τ.μ. προσφέρουν μια εμπειρία πολυτέλειας, άνεσης και αναζωογόνησης.

Το Mar Azul Resort βρίσκεται μόλις 15′ από το λιμάνι της Παροικιάς, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Πάρου, ενώ μέσα σε μισή ώρα μπορείτε να βρεθείτε στη Νάουσα, αλλά και το αεροδρόμιο του νησιού. Μάλιστα, αν ο επισκέπτης το ζητήσει οι άνθρωποι του Mar Azul Resort θα έρθουν να τον παραλάβουν από το αεροδρόμιο, κάνοντας την άφιξή του στην Πάρο όσο το δυνατόν πιο εύκολη και πρακτική.

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα