Η Λήμνος με χιονοθύελλα – Το έστρωσε μέχρι τη θάλασσα και οι εικόνες είναι μαγευτικές

Σπάνιες για νησί, και μάλιστα στα τέλη Φεβρουαρίου, είναι οι εικόνες από τη Λήμνο, που χτυπήθηκε με σφοδρότητα από την κακοκαιρία Ωκεανίς.

Το χιόνι έφτασε στη θάλασσα ενώ όλο το νησί είναι ντυμένο στα λευκά, ακόμα και τα πεδινά.

Ο χιονιάς επισκέφθηκε την Λήμνο με προβλήματα να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι καθώς και δέντρα να έχουν ξεριζωθεί από τους θυελλώδες ανέμους οι οποίοι πνέου.

Χθες το μεσημέρι μάλιστα υπήρξαν αναφορές και για εγκλωβισμούς οδηγών στα αυτοκίνητά τους εξαιτίας της χιονόστρωσης στο οδικό δίκτυο

Από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου γνωστοποιείται πως εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης στο νησί της Λήμνου η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους από Κορνό προς Σαρδές, από Θέρμα προς Λιβαδοχώρι και από Πλατύ προς Θάνος πραγματοποιείται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επιπρόσθετα, στο νησί της Λέσβου σφοδρή χιονόπτωση παρατηρείται στις περιοχές της Αγιάσου και του Αμπελικού, όπου η κίνηση των οχημάτων πάνω από το ίδρυμα Θεομήτωρ- Σανατόριο ενδείκνυται να πραγματοποιείται με αντιολισθητικές αλυσίδες. Στο εν λόγω σημείο ήδη βρίσκεται πυροσβεστικό όχημα ούτως ώστε να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί, όπως για παράδειγμα μεταφορά ασθενών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγη:  cretalive.gr

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα