Ένα Μυστικό που θα κάνει το Ταξίδι με το Αεροπλάνο πολύ πιο Άνετο!

Δεν ξέρουμε για σας, αλλά εμείς ήδη ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Έχουμε τόσα πολλά να σκεφτούμε, που οι θέσεις στο αεροπλάνο είναι αρκετά χαμηλά στη λίστα προτεραιότητας. 

Πιθανώς όμως γι’αυτό και κάθε φορά καταλήγουμε να είμαστε στριμωγμένοι στο ταξίδι. Βέβαια θα πει κανείς πως ποτέ δεν έχει στο αεροπλάνο αρκετό χώρο.

Οι πιθανότητες είναι πως από δω και μπρος θα αλλάξει ο τρόπος που κλείνεται θέσεις.

Ένα ταξίδι με το αεροπλάνο μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο. Να μην υπάρχει χώρος, άνεση και υπάρχουν πάντα αυτοί που δεν δείχνουν καθόλου σεβασμό για τους άλλους.

Και εάν είσαι στην πλευρά του διαδρόμου την έχεις διπλά βαμμένη. Σίγουρα θα έχετε πιο εύκολη πρόσβαση στην τουαλέτα, αλλά τίποτα περισσότερο.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα είναι πώς πάντα έχουμε κάποιον δίπλα μας και το πού θα βολέψουμε τα χέρια είναι ένα μεγάλο θέμα. Και τα μπράτσα από τις θέσεις δεν σηκώνονται.

Και όμως υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε!

Από ότι φαίνεται σηκώνονται τελικά! Απλά πρέπει να ξέρεις που είναι το κουμπί. Βρίσκεται στην κάτω πλευρά του μπράτσου, αν και πιθανώς να σας ζητήσουν οι αεροσυνοδοί να μην το ανεβάσετε.

Καλά ταξίδια!

Credit: diply.com

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα