Μπλούζα Επιτρέπει την Επικοινωνία με Οποιονδήποτε ακόμα κι αν δεν Μιλάτε τη Γλώσσα του

Το IconSpeak είναι ένα χρήσιμο μπλουζάκι με 40 παγκόσμια σύμβολα, τέλειο για περιπτώσεις που βρίσκεστε σε μια χώρα και δεν μιλάτε την γλώσσα ή ξεχάσατε πως να κάνετε νόημα ότι έχετε πρόβλημα με το καρμπιρατέρ.

Η μπλούζα δημιουργήθηκε από 3 Ελβετούς μετά από αρκετά ποτά και μια περιπέτεια με χαλασμένη μοτοσυκλέτα, κάπου στο Βιετνάμ.

“Πολλές φορές αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τα εμπόδια που προκαλεί η γλώσσα και το ξεπεράσαμε σχεδιάζοντας σύμβολα σε ένα χαρτί, κάποιο χάρτη ή ακόμα και στη σκόνη”, εξηγούν οι George, Steven και Florian. “Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν τέλειο να έχεις κάποια βασικά εικονίδια μαζί σου συνεχώς, έτσι ώστε να μπορείς να δείξεις τι χρειάζεσαι – και οι άνθρωποι να καταλαβαίνουν.

Σύντομα, βγάλαμε ξανά έξω το σημειωματάριο και αρχίσαμε να κάνουμε μια λίστα με τα περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά εικονίδια που χρειάζονται στα δικά μας, αλλά και στα ταξίδια όλων.”

Περισσότερες πληροφορίες: iconspeak.world

Credit: boredpanda.com

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα