Αυτή η Μαμά, μόλις Γέννησε το Μικρό της. Προσέξτε ΤΙ Κάνει με το που το Βγάζει. Θα Μείνετε!

Ουρακοτάγκος Σουμάτρας συνελήφθη για πρώτη φορά σε βίντεο να γεννάει!

Είναι η πρώτη φορά που αποθανατίζεται ένα τέτοιο θαύμα ζωής και είναι πραγματικά εκπληκτικό!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχουν ορισμένες σκληρές εικόνες σε αυτό το βίντεο. Ειδικά στην αρχή, όταν η μητέρα ουρακοτάγκος αρχίζει να γεννάει.

Αυτό που πρόκειται να δείτε είναι ένα ζώο που ενεργεί αποκλειστικά με το ένστικτο. Αν και αυτό που κάνει η μητέρα ουρακοτάγκος αμέσως μετά τον τοκετό μπορεί να σας φανεί κάπως αηδιαστικό, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι η φύση είναι πραγματικά υπέροχη!

Αμέσως μετά τη γέννηση, παίρνει το μωρό κοντά της και αρχίζει να το γλείφει για να απομακρύνει το αμνιακό υγρό. Στη συνέχεια, φέρνει το νεογέννητο στον καμερολήπτη για να του δείξει το όμορφο μωρό της.

Αυτό το βίντεο γυρίστηκε στο Ίδρυμα Durrell για την συντήρηση της άγριας ζωή , μια περιβαλλοντική οργάνωση που προσπαθεί να σώσει άγρια είδη από την εξαφάνιση και παρέχει καταφύγιο και κέντρο αναπαραγωγής για τα απειλούμενα είδη.

Ένα εκπληκτικό βίντεο πράγματι! Μοιραστείτε το facebook αν πιστεύετε ότι στο πάρκο άγριας προστασίας κάνουν εξαιρετικό έργο!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα