7 πανέμορφα μέρη, που μπορείς να ζήσεις σαν πλούσιος ΧΩΡΙΣ λεφτά!

1. Alicante, Ισπανία

Η Alicante είναι η πόλη που έχει τελειοποιήσει την τέχνη της λιτοδίαιτης διαβίωσης, χωρίς να θυσιάσουν καμία από τις απολαύσεις της ζωής.

Βρίσκεται στην παραλία της Costa Blanca και διαθέτει καταπληκτικό κλίμα, υπέροχο φαγητό, χαλαρωτικό lifestyle και όλα αυτά χωρίς την παρουσία αναρίμθητων τουριστών.

Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο, στο κέντρο της πόλης, κοστίζει περίπου $550 το μήνα, ενώ τα μηνιαία ἐξοδα μετακίνησης φτάνουν τα $40. Ένα μπουκάλι κρασί κοστίζει $5 ενώ μια καλή σπιτική μπύρα περίπου $1. Όλα αυτά, τη στιγμή που ο ελάχιστον μισθός στην Ισπανία είναι $5.82 την ώρα.

2. Mendoza, Αργεντινή

Η τοπική οικονομία της περιοχής είναι σε πολύ καλή κατάσταση και συνέχεια υπάρχει ζήτηση για νέες επιχειρήσεις ή επέκταση παλαιότερων, οπότε είναι το ιδανικό μέρος για επίδοξους επιχειρηματίες!

Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο, στο κέντρο της πόλης, κοστίζει περίπου $380 το μήνα, ενώ η αγορά του κοστίζει $60,000. Ένα μπουκάλι κρασί κοστίζει $4 ενώ μια καλή σπιτική μπύρα περίπου $1.40. Ο κατώτατος μισθός της Αργεντινής είναι $8.35 την ώρα.

3. Μπαλί, Ινδονησία

Με πολλά υποσχόμενη νυχτερινή ζωή και μια οικονομία που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό είναι το ιδανικό μέρος για το στήσιμο μια ανάλογης επιχείρισης.

Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο, στο κέντρο της πόλης, κοστίζει περίπου $300 το μήνα, ένα καλό μπουκάλι κρασί κοστίζει $12 ενώ μια καλή σπιτική μπύρα περίπου $1.60. Ο κατώτατος μισθός είναι $1.20 την ώρα.

4. Chiang Mai, Ταϊλάνδη

Η Chiang Mai διαθέτει ένα από τα καλύτερα κλίματα που θα βρείτε στην Ασία. Πρόκειται για μια βουνίσια πόλη με πλούσια παράδοση, καλό φαγητό και φιλικο´τς γείτονες, ενώ όλα είναι σχεδόν τζάμπα!

Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο, στο κέντρο της πόλης, κοστίζει περίπου $250 το μήνα, ένα καλό μπουκάλι κρασί κοστίζει $13 ενώ μια καλή σπιτική μπύρα περίπου $1.30. Ο κατώτατος μισθός είναι $2.87 την ώρα.

5. Corozal, Μπελίζ

Το ιδανικό μέρος για όσους αποζητούν τη χαλάρωση με μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού, μαγικές παραλίες και καταπληκτικά εστιατόρια.

Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο, στο κέντρο της πόλης, κοστίζει περίπου $190 το μήνα, ενώ η αγορά του κοστίζει $115,000. Ένα καλό μπουκάλι κρασί κοστίζει $12 ενώ μια καλή σπιτική μπύρα περίπου $1.50. Ο κατώτατος μισθός είναι $2.92 την ώρα.

6. Puerto Vallarta, Μεξικό

Η φυσική ομορφιά της περιοχής την κατατάσσει ανάμεσα στους πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου, με αποτέλεσμα να ασφυκτιά από τουρίστες.

Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο, στο κέντρο της πόλης, κοστίζει περίπου $450 το μήνα, ενώ η αγορά ενός παραδοσιακού σπιτιού κοστίζει $55,000. Ένα καλό μπουκάλι κρασί κοστίζει $7.50 ενώ μια καλή σπιτική μπύρα περίπου $1.23. Ο κατώτατος μισθός είναι $0.89 την ώρα. Καλή τύχη…

7. Ojen, Ισπανία

Παρόλο που πολλοί εκατομμυριούχοι έχουν αποφασίσει να χτίσουν εκεί τις βίλες τους, το κόστος διαβίωσης είναι γενικά χαμηλό.

Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο, στο κέντρο της πόλης, κοστίζει περίπου $330 το μήνα, ενώ η αγορά ενός παραδοσιακού σπιτιού κοστίζει $100,000. Ένα καλό μπουκάλι κρασί κοστίζει $4 ενώ μια καλή σπιτική μπύρα περίπου $1.25. Ο κατώτατος μισθός είναι $5.82 την ώρα.

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα