6 Μυστικά και Κόλπα για να αγοράζετε ΠΑΝΤΑ το πιο Φτηνό Αεροπορικό Εισιτήριο. Δώστε Βάση στο Νο.4!

Μας φαίνεται ότι ένα αεροπορικό εισιτήριο που κοστίζει 7 ευρώ, είναι κάτι εξωπραγματικό, αλλά δεν είναι. Αν γνωρίζετε κάποια από τα μυστικά της σωστής αναζήτησης.

Συλλέξαμε όλους τους τρόπους για να βρείτε την φθηνότερη λύση για την πτήση σας.

Η καλύτερη στιγμή για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων

  • Συνήθως 60 ημέρες πριν: ψάξτε για πτήσεις όχι νωρίτερα και όχι αργότερα από 1,5-2 μήνες πριν από το προβλεπόμενο ταξίδι.
  • Αγοράστε εισιτήρια από τα μέσα Ιανουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου (εκτός τις αργίες του Φεβρουαρίου).
  • Προσπαθήστε να αγοράσετε εισιτήρια κάθε Τρίτη 14:00 – 16:00.
  • Κάθε Τρίτη και Τετάρτη (απόγευμα) εμφανίζονται οι χαμηλότερες τιμές για πτήσεις.
  • Αν σκοπεύετε να αναχωρήσετε Σαββατοκύριακο, σιγουρευτείτε να αγοράσετε εισιτήρια την Παρασκευή το βράδυ ή κατά τη διάρκεια του Σαββάτου.

Σφάλματα συστημάτων πώλησης αεροπορικών εισιτηρίων

Κάθε υπολογισμός του συστήματος των τιμών δεν είναι τέλειoς, και μερικές φορές αποτυγχάνει. Αυτό συμβαίνει συχνότερα με σύνθετες διαδρομές, αλλά μπορεί να είστε τυχεροί.

Αυτό δεν είναι νόμος, αλλά μάλλον μια σύμπτωση. Το να αγοράσετε ένα εισιτήριο στον επιθυμητό προορισμό κάνοντας χρήση κάποιου σφάλματος του συστήματος είναι σχεδόν αδύνατο, αλλά το να κλείσετε εισιτήρια για αυθόρμητες διακοπές είναι πολύ πιθανό.

  • airfarewatchdog.com – έχει επιλογή «50 καλύτερες πτήσεις», η οποία ενημερώνεται καθημερινά.
  • secretflying.com – δημοσιεύει καθημερινά μια επιλογή από νέα σφάλματα. Για να είστε πάντα ενήμεροι για τις καλύτερες προσφορές τους, παρακολουθείτε τη σελίδα τους στο Facebook και το Twitter.
  • holidaypirates.com – ένα σύστημα κοινοποίησης για πτήσεις διακοπών και για Σαββατοκύριακα, καθώς και για κάποιο συγκεκριμένο αεροδρόμιο αναχώρησης.

Ο κανόνας των 24 ωρών

Μετά την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, ελέγξτε το επόμενο πρωί τη μηχανή αναζήτησης. Συνήθως μετά την αγορά, επαναφέρει τα φίλτρα και μπορεί να σας δώσει μια φθηνότερη προσφορά. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας, καταβάλλοντας ένα μικρό πρόστιμο ή ακόμα και να το αποφύγετε. Εξαρτάται από το φορέα και την πλατφόρμα κρατήσεων της εταιρείας. Η ιστοσελίδα yapta.com εντοπίζει τιμές για συγκεκριμένες πτήσεις και προσφέρει βοήθεια σε περίπτωση αντικατάστασης.

Οι πιο οικονομικές αεροπορικές εταιρείες

Μία από τις πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους είναι η Ryanair, που είναι γνωστή για τις πολύ οικονομικές τιμές της.

Πώς να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της Ryanair:

  • Εξετάστε το διάγραμμα τιμών προς όλους τους προορισμούς. Τα φθηνότερα εισιτήρια πωλούνται στους Ιρλανδούς 54 και 10 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Αποφύγετε δημοφιλείς πόλεις. Αν θέλετε πραγματικά να πάτε στο Παρίσι, μην πετάξετε στο κεντρικό αεροδρόμιο, επιλέξτε το αεροδρόμιο Champagne-Ardenne ή Vatry. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες.

Μην χρησιμοποιείτε την αναζήτηση μόνο της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, αλλά δείτε και άλλα συστήματα. Παρακολουθούν τα λάθη του συστήματος και τα σβήνουν. Αλλά μην ξεχνάτε να δείτε και τις «άμεσες» ιστοσελίδες – σπάνια, αλλά οι τιμές μπορεί να διαφέρουν προς τα κάτω.

Μηχανές αναζήτησης των φτηνότερων αεροπορικών εισιτηρίων

Το έργο τους είναι απλό: ανάλυση των τιμών από εκατοντάδες φορείς σχετικά με τον προορισμό που θέλετε και το είδος των παραμέτρων: τιμή, ημερομηνία, ώρα της πτήσης, αριθμός των μεταβιβάσεων, και ούτω καθεξής.

Οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες:

Credit: Adme

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα