Χρήσιμες Συμβουλές για το Αεροδρόμιο που θα σας σώσουν από πολύ Κόπο και θα σας χαρίσουν ένα ξέγνοιαστο Ταξίδι!

Αυτή την εποχή τα αεροδρόμια είναι γεμάτα ηλιοκαμένα πρόσωπα που πηγαίνουν διακοπές. Αλλά πριν μπορέσετε να χαλαρώσετε στην παραλία μπροστά στα καταγάλανα νερά της, πρέπει να επιβιώσετε από τις ατελείωτες ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο. Οι ουρές είναι ενοχλητικές και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις διακοπές σας.

Δείτε μερικά κόλπα για να εξοικονομήσετε χρόνο και να φτάσετε στον προορισμό σας πιο γρήγορα και ήρεμα.

Κατάσταση πτήσης

Πριν ξεκινήσετε για το αεροδρόμιο, καλό θα ήταν να ελέγξετε την κατάσταση της πτήσης σας. Μήπως έχει μερικές ώρες καθυστέρηση ή έχει ακυρωθεί; Αν ναι, τότε μπορείτε να περιμένετε στην άνεση του σπιτιού σας αντί να περνάτε επιπλέον χρόνο στο αεροδρόμιο.

Ηλεκτρονικό check-in

Αν η αεροπορική σας εταιρία σας προσφέρει την επιλογή να κάνετε check-in μέσω διαδικτύου, μπορείτε να γλιτώσετε πολύ χρόνο και μερικές φορές χρήματα (αν η εταιρία σας προσφέρει έκπτωση). Αυτό ισχύει κυρίως αν ταξιδεύετε με χειραποσκευή.

Check-in

Ετοιμάστε από πριν τα έγγραφα σας και έχετε τα στο χέρι σας ενώ περιμένετε στην ουρά. Επίσης, δείτε τα όρια βάρους αποσκευών της εταιρίας που ταξιδεύετε και ζυγίστε την δική σας πριν φτάσετε για να αποφύγετε τις επιπλέον χρεώσεις.

Ντύσιμο

Όταν ταξιδεύετε προς μία χώρα, μπορεί να χρειαστεί να βγάλετε τα παπούτσια σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα παπούτσια με κορδόνια ή τις μπότες μέχρι το γόνατο σε τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης, τα χαλαρά, φαρδιά ρούχα μπορεί να εγείρουν υποψίες και μπορεί να προκαλέσουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Σκεφτείτε από πριν τι θα φορέσετε.

Έλεγχος ασφαλείας

Ακολουθήστε τους κανόνες για τα υγρά. Αυτά περιλαμβάνουν τζελ, κρέμες και σπρέι. Αν θέλετε να είστε ασφαλείς, μην βάλετε τίποτα από αυτά στην τσάντα σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε αδειάσει τις τσέπες από το παντελόνι και το μπουφάν σας από πριν και αποφύγετε τα μεταλλικά αξεσουάρ.

Δεν είστε οι μόνοι που θα κερδίσετε από αυτές τις συμβουλές. Και οι υπόλοιποι επιβάτες θα σας ευχαριστούν που είστε τόσο καλά προετοιμασμένοι!

Credit: hefty.co

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα