Με αυτό το Μίνι Τροχόσπιτο θα κάνετε τις διακοπές που πάντα ονειρευόσασταν. Σας φαίνεται Μικρό; Δείτε ΠΩΣ είναι από μέσα και θα Καταλάβετε!

Ένα ταξίδι στην ύπαιθρο, συνήθως απαιτεί εξοπλισμό για κάμπινγκ ή κάποιο μεγάλο τροχόσπιτο. Αλλά όχι πλέον. Οι σχεδιαστές και το προσωπικό της Airstream αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για ένα μικρό, ελαφρύ τρέιλερ, με όλα τα χαρακτηριστικά και την πολυτέλεια που προσφέρει ένα μεγάλο τροχόσπιτο.

Για την κατασκευή του, η Airstream, προσέλααβε μια μικρή ομάδα, την Nest Caravans, από το Όρεγκον της Αμερικής. Τα αποτελέσματα θα ενθουσιάσουν όλους αυτούς που λατρεύουν το κάμπινγκ.

Το αξιαγάπητο, μικρό τρέιλερ, είναι φτιαγμένο από ανθρακόνημα, το οποίο δεν απιτεί κάποιο μεγάλο όχημα να το τραβήξει. Το εσωτερικό του προτότυπου μοντέλου έχει κομψό ευρωπαϊκό στυλ και ο σχεδιαστής του τρέιλερ δήλσε πως “ο σχεδιασμός είναι το άλφα και το ωμέγα“.

Το πεντάμετρο τρέιλερ έχει όλες τις ανέσεις. Έναν μεγάλο καθιστικό χώρο στο πίσω μέρος όπου μετατρέπεται σε κρεβάτι.

Μία μικρή κουζίνα με δύο μάτια, κάθισμα και αποθηκευτικό χώρο. Επίσης έχει και νεροχύτη για τα πιάτα.

Η Airstream δηλώνει πως θα προσθέσει και άλλες ανέσεις και θα κάνει κάποιες μικρές αλλαγές μέχρι τo 2017, οπότε και θα είναι διαθέσιμο για το κοινό.

Credits: Wide Open Country

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα