Μετά το Γάμο τους αποφάσισαν να πουλήσουν το Σπίτι και να ζήσουν την απόλυτη Περιπέτεια!

Όταν ο Matt και η Jessica Johnson παντρεύτηκαν, έκαναν κάτι που δεν περίμενε κανείς: πούλησαν το σπίτι τους, παράτησαν τις επιτυχημένες καριέρες τους και αγόρασαν ένα μικρό γιοτ. Εδώ και περίπου 4 χρόνια γυρίζουν τον κόσμο με αυτό παρέα με τον γάτο τους, τον George.

Ξοδεύοντας περίπου $1.000 τον μήνα, έχουν ήδη επισκεφτεί 16 χώρες, ανάμεσα τους οι Μπαχάμες, η Τζαμάικα, η Κούβα και το Περού, και δεν σκοπεύουν να σταματήσουν σύντομα.

Η ιστορία τους αποτελεί πραγματικά έμπνευση.

“Όλα ξεκίνησαν το 2007”, θυμάται η Jessica. “Είχαμε πάει διακοπές στην λίμνη Michigan και παρατήρησα ότι ο Matt εξέταζε τα σκάφη εκεί πολύ προσεκτικά.”

“Με κοίταξε και μου είπε: ‘Jess, μπορούμε να αγοράσουμε ένα σπίτι, ή να ξοδέψουμε τις οικονομίες μας σε ένα μικρό σκάφος. Τι νομίζεις ότι είναι καλύτερο;’ Έτσι αποφασίσαμε να περάσουμε το καλοκαίρι στο νερό.”

“Τον Ιούνιο του 2011, πουλήσαμε το σπίτι μας. Τότε καταλάβαμε ότι θέλαμε να κάνουμε ένα ταξίδι που θα άλλαζε τις ζωές μας. Πόσο θα κρατούσε – 5 ή 6 χρόνια, ίσως και παραπάνω – δεν είχε σημασία.”

“Πήραμε τον George το 2012 και έγινε μέλος της ομάδας μας. Κατά τη διάρκεια των καταιγίδων καταφέρνει να τα βάλει πέρα καλύτερα από ότι εμείς.”

“Το ταξίδι έχει δυναμώσει την σχέση μας. Όταν είσαι πάνω στο σκάφος δεν έχεις χρόνο να μαλώσεις με τον άλλο – εδώ είμαστε μια ομάδα.”

“Πριν από αυτό, οι ζωές μας ήταν το κλασικό αμερικανικό όνειρο – πήγαμε σχολείο, μετά πανεπιστήμιο, παντρευτήκαμε, αγοράσαμε σπίτι και ξεκινήσαμε επιτυχημένες καριέρες.”

“Αλλά μετά καταλάβαμε ότι χαλούσαμε πολύ χρόνο απλά βλέποντας τηλεόραση και μη κάνοντας κάτι που να αξίζει. Αν συνεχίζαμε έτσι, δεν θα είχαμε ποτέ πραγματικές και αξιόλογες εμπειρίες να θυμόμαστε όταν γεράσουμε. Θέλαμε να το αλλάξουμε – και το κάναμε.”

Credit: brightside.me

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα