Δείτε έναν Πανέξυπνο Τρόπο για να χωρέσετε Όλα σας τα Ρούχα σε μια Χειραποσκευή!

Τα ταξίδια – είτε για να επισκεφτείτε συγγενείς που μένουν μακριά, είτε για να ζήσετε μια περιπέτεια στο άγνωστο – είναι απίθανα. Ποιο κομμάτι τους δεν είναι και τόσο απίθανο; Η διαδρομή μέχρι εκεί, ΕΙΔΙΚΑ αν πρέπει να πετάξετε.

Αν και υπάρχουν πολλοί λόγοι που το ταξίδι με αεροπλάνο μας προκαλεί άγχος, το πακετάρισμα της βαλίτσας είναι ο χειρότερος. Υπάρχει πάντα ένα δίλημμα: να πακετάρεις ό,τι μπορεί να χρειαστείς και να πάρεις μεγάλη βαλίτσα, ρισκάροντας να την χάσεις, ή να πάρεις μια μικρή χειραποσκευή με πολύ λίγα πράγματα.

Μπορεί να σας φαίνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις χάνετε, ωστόσο υπάρχει τρόπος να πάρετε ό,τι χρειάζεστε μαζί σας σε μια χειραποσκευή, χωρίς να θυσιάσετε τίποτα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την Anacleto και όλα τα πράγματα που καταφέρνει να χωρέσει στην μικροσκοπική της χειραποσκευή και μάθετε πώς να πακετάρετε κι εσείς σωστά την βαλίτσα σας.

Credit: tiphero.com

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα