Αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύετε για πάντα. Δεν μπορώ να πιστέψω ποτέ ότι δεν το ήξερα αυτό

Τα φορτηγά πλοία μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως επιβατηγά πλοία και μπορεί να είναι μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία, αν ψάχνεστε γενικά.

Μην νομίσετε ότι είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση από ένα κρουαζιερόπλοιο, όμως. Και τα δύο κοστίζουν περίπου το ίδιο!

Γιατί λοιπόν να εξετάσετε το γεγονός να ταξιδέψετε με φορτηγό πλοίο; Υπάρχουν πραγματικά κάμποσοι πολύ καλοί λόγοι.

Τα φορτηγά πλοία ταξιδεύουν σε μέρη του κόσμου που δεν εξυπηρετούν κρουαζιερόπλοια, κι έτσι θα δείτε μέρη που διαφορετικά δεν θα ήσασταν σε θέση να βιώσετε σε μια κρουαζιέρα.

Τα φορτηγά πλοία συνήθως φιλοξενούν μόνο 12 ή λιγότερους επιβάτες που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει συνωστισμός. Επομένως, είναι ιδανικό για τους ταξιδιώτες που θέλουν ένα πιο ήσυχο περιβάλλον.

Εάν έχετε επίγνωση του περιβάλλοντος, τότε θα εκτιμήσετε να ξέρετε ότι είναι μία από τις πιο οικολογικές μορφές ταξιδιού, γιατί αποτελούν ένα πολύ μικρό τμήμα του φορτίου που πρέπει να μεταφερθεί έτσι κι αλλιώς.

Τα καταλύματα είναι υψηλών προδιαγραφών – σε περίπτωση που νομίζατε ότι πρέπει να κοιμάστε σε κοντεινερ! Κάθε καμπίνα έχει τη δική της τουαλέτα και ντους και μπορείτε να δειπνήσετε με τον καπετάνιο του πλοίου και τους αξιωματικούς του.

Τα φορτηγά πλοία ταξιδεύουν όλο το χρόνο, σε αντίθεση με τα κρουαζιερόπλοια που εξαρτώνται από τη ζήτηση των επιβατών και συνήθως πλέουν μόνο κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας για οποιαδήποτε στιγμή του έτους!

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα