Αξιοζήλευτο Επίτευγμα: Αυτή είναι η Μοναδική Γυναίκα στην Ιστορία που έχει Ταξιδέψει σε ΟΛΕΣ τις Χώρες του Κόσμου!

Θα ήταν δύσκολο να βρεθεί ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ την επιθυμία να αφήσει την καθημερινή ζωή του και να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Αλλά ο πλανήτης μας είναι τόσο μεγάλος που αναρωτιέται κανείς αν είναι πραγματικά δυνατό να επισκεφτείς κάθε χώρα εκεί έξω.

Μια νεαρή γυναίκα που λατρεύει τη ζωή και τα ταξίδια, η Cassie DePecol, έχει αποδείξει ότι αυτό είναι δυνατό. Ορίστε η ιστορία της!

Το ταξίδι της Cassie άρχισε τον Ιούλιο του 2015, όταν ήταν 25 ετών. Είναι τώρα 27, και σε διάστημα μόλις 15 μηνών κατάφερε να επισκεφθεί 180 χώρες και βρέθηκε 254 φορές σε ένα αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Cassie ονειρευόταν να γίνει η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που επισκέφθηκε και τις 196 χώρες του κόσμου. Έχει ως στόχο να ολοκληρώσει την αποστολή της σε 45 ημέρες!

Η Cassie λέει ότι πάντα ήθελε να δει τον κόσμο ακόμη και όταν ήταν στο σχολείο, έτσι αποφάσισε να επισκεφθείτε όλες τις χώρες στο χάρτη και να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τις παραδόσεις, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη θρησκεία τους.

Φυσικά, αυτή η στάση ζωής απαιτεί πολλά χρήματα. Συνολικά, η Cassie έχει ξοδέψει $198.000, ένα μεγάλο μέρος του ποσού όμως προέρχεται από χορηγούς. Με τη βοήθειά τους, αυτή η νεαρή γυναίκα έκανε ένα ντοκιμαντέρ-ταινία για το παγκόσμιο ταξίδι της. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τα πολυτελή ξενοδοχεία εκείνων που επένδυσαν σε αυτήν, στη σελίδα της στο Instagram. Σε αντάλλαγμα για τη διαφήμιση των επιχειρήσεών τους, έλαβε τη διαμονή της.

Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect. • •• New Vlog is up!! Go check it out, link in bio ?? • • • #Expedition196 #EveryCountryinTheWorld

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ᶜᴬˢˢᴬᴺᴰᴿᴬ ᴰᴱ ᴾᴱᶜᴼᴸ (@expedition_196) στις

Η Cassie αναφέρει ότι προσελκύοντας επενδυτές δεν ήταν εύκολο, αφού έπρεπε να αναζητά χρηματοδοτήσεις όταν ήταν ήδη σε ταξίδι.
Η Cassie έχει καταφέρει να γίνει ένας παγκόσμιος πρεσβευτής του τουρισμού, και τώρα αυτή είναι υπεύθυνη για να μυεί φοιτητές και καθηγητές στον τουρισμό σε διάφορες χώρες του κόσμου. Ένα άλλο πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει είναι να συλλέγει δείγματα νερού για να βοηθήσει τους επιστήμονες.

Για την Cassie, είναι σημαντικό εξερευνεί τα συναρπαστικά μέρη του κόσμου. Θέλει να αποδείξει ότι μια γυναίκα μπορεί να ταξιδέψει τον κόσμο μόνη της. Επίσης, είναι η φιλοδοξία της να θέσει ένα νέο ρεκόρ και να αποδείξει σε όλους εκεί έξω ότι όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί αρκεί να το θέλουμε!

Each day is a journey of adventure, as we endeavor to understand the problem and whom we are fighting for. – Krishan Meetoo • • • #IOnlyHaveThisOneOutfit ? #Expedition196 #EveryCountryinTheWorld #Sponsored

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ᶜᴬˢˢᴬᴺᴰᴿᴬ ᴰᴱ ᴾᴱᶜᴼᴸ (@expedition_196) στις

Τώρα βρίσκεται στην Κούβα και απολαμβάνει τις μέρες τις εκεί.

#fbf to Angkor Wat

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ᶜᴬˢˢᴬᴺᴰᴿᴬ ᴰᴱ ᴾᴱᶜᴼᴸ (@expedition_196) στις

Καλή επιτυχία Cassie! Μακάρι να πετύχεις τον στόχο σου!

Credit: Brightside

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα