Το “Δώρο” που της Έκανε στα 21α γενέθλιά της, ήταν ένα Μπουκάλι Οξύ στο Πρόσωπο. Σήμερα μας Δείχνει το Νέο της Πρόσωπο.

Ένα μοντέλο που έπαθε πολύ άσχημα εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό μετά από επίθεση με οξύ στα 21α γενέθλιά της, ανέβασε φωτογραφίες από την εκπληκτική της ανάρρωση. Η Resham Khan, 21, ήταν με τον ξάδελφό της, Jameel Muhktar, όταν δέχτηκαν την επίθεση στο Beckton του Ανατολικού Λονδίνου, στις 21 Ιουνίου.

4 μήνες μετά η Miss Khan, που μιλούσε στο blog της για την ανάρρωσή της, ανέβασε φωτογραφίες της λέγοντας πως είναι καιρός να σταματήσει να κρύβεται.

Η φοιτήτρια της διοίκησης επιχειρήσεων δείχνει το θάρρος και την αυτοπεποίθησή της ανεβάζοντας αυτές τις φωτογραφίες.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αρχίσει να ακολουθούν την φοιτήτρια από το Manchester στα social media, όπου ανεβάζει συνεχώς ενημερώσεις για την ανάρρωση και την προσωπική της ζωή.

Η Miss Khan είχε πει προηγουμένως πως τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά, αν και ήταν ευγνώμον που το πρόσωπό της είχε μείνει ‘άθικτο’. Είπε πως νιώθει πολύ τυχερή που έχει τόσο καλούς φίλους και συγγενείς και κατάλαβε πόσο την αγαπούν.

Έχει περάσει από πολλά στάδια και αρχικά φοβόταν να πάει στα μαγαζιά αλλά λέει πως όσο περνάει ο καιρός γίνεται συνεχώς καλύτερα.

Ο John Tomlin, 25, παραδέχτηκε πως έριξε οξύ στα ξαδέρφια ενώ περίμεναν στο αμάξι τους στο φανάρι, για να έχει πιο επιεική μεταχείριση από το δικαστήριο στην δίκη που θα γίνει τον επόμενο μήνα.


Ο ξάδερφός της, φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Manchester, έπαθε και εκείνος σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα μετά την επίθεση. Ο Tomlin συνελήφθη στις 9 Ιουλίου, όταν πήγε από μόνος τους και ομολόγησε τις πράξεις του σε ένα αστυνομικό τμήμα δύο εβδομάδες μετά.

Ποια ποινή πιστεύετε του αξίζει;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”