Survivor: Ποιες θα είναι οι αμοιβές των παικτών- Γρίφος η απάντηση της Τούνη

Υπέρογκες αμοιβές, δυσκολίες στο casting και η απάντηση- ερωτηματικό της Ιωάννας Τούνη είναι τα συστατικά του νέου Survivor που επιστρέφει το 2021.

Το Survivor πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το casting για του παίκτες που θα συμμετέχουν στο project συνεχίζεται, αν και οι δυσκολίες φαίνεται να είναι μεγάλες.

Το πρόβλημα με την επιλογή των συμμετεχόντων επικεντρώνεται κυρίως στην ομάδα των επωνύμων, καθώς λίγοι είναι οι celebrities που είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο σε συνθήκες πανδημίας. Παρόλο που οι χρηματικές απολαβές θα είναι μεγάλες, οι περισσότεροι φοβούνται να ταξιδέψουν στον μακρινό προορισμό, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το δεύτερο κύμα του κορονοϊού παγκοσμίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Τούνη ήταν μέσα στα πρόσωπα που ήθελε ο σταθμός για το Survivor και της έγινε και πρόταση. Ωστόσο, η ίδια δείχνει να μην έχει συμφωνήσει ως προς τις χρηματικές απολαβές που θα λαμβάνει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αναλυτικότερα, οι αμοιβές των παικτών του ριάλιτι θα κυμαίνονται από 300-1000 ευρώ την εβδομάδα για τους «Μαχητές» και θα υπολογίζονται με κοινωνικά κριτήρια ανάλογα με το αν έχουν παιδιά, τι δουλειά αφήνουν κ.ο.κ. Σύμφωνα με το «Πρωινό», οι αμοιβές των «Διασήμων» είναι σαφώς υψηλότερες και ξεκινούν από τις 2000 ευρώ μέχρι τις 7000 ευρώ την εβδομάδα. Βέβαια η αμοιβή της Ιωάννας Τούνη δεν αναμένεται να μείνει σε αυτό το ποσό καθώς όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή έχει ζητήσει τα διπλά εβδομαδιαίως.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”