Σπουδαία πράξη: Ο Keanu Reeves δωρίζει το 70% του μισθού του από το Matrix στην έρευνα για λευχαιμία

Ο Keanu Reeves εκτός από σπουδαίος και ταλαντούχος ηθοποιός αποδεικνύεται και ένας σπουδαίος άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες. Η άγνωστη ιστορία από την ζωή της οικογένειας του που δεν γνώριζε κανείς έως και σήμερα.

Ο Keanu Reeves θεωρείται εδώ και καιρό ως ένας από τους διασημότερους και πιο κουλ τύπους στο Hollywood, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα σε αυτή την τρομερή προσωπικότητα από όσα γνωρίζουμε οι περισσότεροι από εμάς.

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της μικρής αδερφής του

Το 1991, η μικρότερη αδερφή του, Kim, διαγνώστηκε με λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνου του αίματος, τον οποίο πάλεψε για 10 χρόνια πριν αρχίσει να υφίσταται ύφεση.

Ο Keanu Reeves έβαλε τη ζωή του σε αναμονή καθώς έγινε ο φροντιστής της, με αποτέλεσμα οι συνέχειες του Matrix να καθυστερούν και ο Keanu Reeves να πουλά το σπίτι του για να μπορέσει να πλησιάσει πιο κοντά της και να τη φροντίσει.

Η τεράστια δωρεά του Keanu Reeves

Δώρισε επίσης περίπου το 70 τοις εκατό του μισθού του από το The Matrix στη λευχαιμία για να βοηθήσει στην αναζήτηση θεραπείας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Keanu Reeves δημιούργησε επίσης μια φιλανθρωπική οργάνωση για να υποστηρίξει ανθρώπους και παιδιά που ζουν με καρκίνο, στην οποία δεν έδωσε το όνομά του.

Δεν έχει μιλήσει πολύ για τη φιλανθρωπία του, γιατί δεν θέλει να συνδέεται με τη διασημότητά του, αλλά το 2009 είπε στο Ladies Home Journal ότι βοηθά ανθρώπους με καρκίνο και φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Το δέσιμο με την αδερφή του και η φυλάκιση του πατέρα τους

Ο Keanu Reeves και η αδερφή Kim ήταν ιδιαίτερα δεμένοι αφού μεγάλωσαν μαζί σε ένα σκληρό σπίτι.

Ο πατέρας τους έφυγε όταν ο Keanu Reeves ήταν δύο ετών και αργότερα φυλακίστηκε για κατοχή ναρκωτικών. Μετακόμισαν πολύ με τη μητέρα τους, η οποία τους πήγε από τη Χαβάη στην Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη και τον Καναδά.

Ο Keanu Reeves είναι διαβόητα προσεκτικός με τα χρήματά του, καθώς συχνά τον βλέπουν να παίρνει το μετρό, όπου επίσης παρατηρείται τακτικά να παραχωρεί τη θέση του για άλλους επιβάτες.

Related posts

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ηλία: Ο σοκαριστικός λογος που ο Γιάννης “ο φονιάς” σκότωσε την άπιστη γυναίκα του

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok