Ελένη Κοκκίδου: Η αγαπημένη “Βούλα” της τηλεόρασης, τα σχόλια για τα κιλά, το πρόβλημα υγείας και η οικογένεια που δεν έκανε

Ελένη Κοκκίδου:Ο κόσμος την αγάπησε μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεόραση, στη σειρά του Alpha, “Mην αρχίζεις τη μουρμούρα”, που υποδύεται τη Βούλα, μία ιδιαίτερα γλυκιά αλλά και δυναμική σύζυγο. Γεννήθηκε το 1959. Έχει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, αλλά είναι και ερμηνεύτρια σε κλασικό και λαϊκό τραγούδι.

Ελένη Κοκκίδου: Η καριέρα στην τηλεόραση

Εκτός από την υποκριτική, έχει ασχοληθεί και με το επάγγελμα του ξεναγού. Από το 2013 συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Στον κινηματογράφο έχει συμμετοχές στις ταινίες, Η ληστεία (1999), Πίσω Πόρτα (2000), Αύριο θα είναι αργά (2001), Σπιρτόκουτο (2002), Μικρό έγκλημα (2008), Κι εγώ για μενα (2009), Το τανγκό των Χριστουγέννων (2011), Μαγικός Καθρέφτης (2016), Καουμπόης (2017).

Ελένη Κοκκίδου: Tα κιλά που έχασε

Η γνωστή ηθοποιός, αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, όπως είχε αποκαλύψει: “Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Βεβαίως, ενδιαφέρουν άλλες ζωές. Δε με ενδιέφερε ποτέ να μαθευτεί η προσωπική μου ζωή. Είναι η δική μου περιουσία και την κρατάω σφιχτά να μην τη χάσω”.

Η Ελένη Κοκκίδου, είχε πει επίσης πως ενώ έφτασε κοντά στον γάμο τελικά δεν παντρεύτηκε. Η γλυκιά ηθοποιός, έχει μιλήσει και για την απώλεια κιλών που ειχε.

Ελένη Κοκκίδου: Η οικογένεια που δεν έκανε

Σε παλαιότερη συνέντευξή της πως ήθελε να γίνει μητέρα όμως δεν κατάφερε να μείνει έγκυος: “Βεβαίως και χτύπησε. Ήθελα να κάνω παιδιά, προσπάθησα, αλλά είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν μπόρεσα τότε. Αγαπώ τα παιδιά, αλλά δεν με στεναχωρεί που δεν έχω, έχω μάθει να ζω με αυτό. Ο έρωτας έπαιξε ρόλο στη ζωή μου και ακόμη παίζει. Δεν τελειώνει αυτό, φεύγει αφού σε θάψουν. Άλλο πράγμα ο έρωτας”.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του