Σούπερ Κική «Μεγάλο σοκ»: «Συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς» -Τα πρώτα λόγια για την εγκυμοσύνη της

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Σούπερ Κική η οποία το ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω instagram.

Όπως ανέφερε στην σχετική ανάρτηση, το παιδί που θα φέρει στον κόσμο, θα μεγαλώσει χωρίς τον μπαμπά του, κάτι που η ίδια ακόμη προσπαθεί να αντιληφθεί, μέσα σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών για τη ζωή της.

Σούπερ Κική – Τα πρώτα λόγια για την εγκυμοσύνη της

Ανεβάζοντας τα νέα της stories στο instagram η Σούπερ Κική ανέφερε: «Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς.

Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», ανέφερε.

Η Σούπερ Κική κλείνοντας ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα και τις ευχές που της στέλνουν τις τελευταίες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”