Κομοτηνή: Βρήκαν τον νεαρό που πετάει γάτα στον αέρα και την κλοτσάει – Πρόστιμο 30.000 ευρώ (βίντεο)

Βρήκαν το άτομο που κακοποίησε τη γάτα στη Κομοτηνή και του επιβλήθηκε πρόστιμο. Πρόκειται για έναν 14χρονο και η κακοποίηση έγινε τον Δεκέμβριο του 2021 μπροστά από το 4ο δημοτικό σχολείο (συμβολή οδών Βαμβακά και Χρυσοστόμου Σμύρνης).

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας:
Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να κρατά ζώο συντροφιάς (γάτα) και να το πετά στον αέρα. Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής και σε βάρος του εν λόγω ατόμου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
“Μπράβο σας. Μπράβο στο παιδί θα γίνει μεγάλος μάγκας με αυτό που έκανε και μπράβο σε όσους τραβούσαν το βίντεο”, έγραψε ο χρήστης που κατήγγειλε την απαράδεκτη πράξη του παιδιού.

Το βίντεο είχε δημοσιευτεί στη σελίδα των Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής , οι οποίοι ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

“Μας έστειλαν βίντεο όπου νεαρός πετάει ψηλά στον αέρα γάτα και έπειτα την κλωτσάει σαν να είναι μπάλα ποδοσφαίρου υπό τις επιδοκιμασίες άλλων παιδιών. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου να μας ειδοποιήσει προκειμένου να ειδοποιήσουμε την αστυνομία και να επιληφθεί η δικαιοσύνη”, έγραψαν στην ανάρτησή τους οι διαχειριστές της σελίδας.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό