Σάλος με τις απειλές δασκάλου στη Λέσβο «Έχω καφέ ζώνη στο καράτε, δέρνω γονείς»

Δάσκαλος: Λέγεται πως το επάγγελμα αυτό είναι λειτούργημα όμως ο συγκεκριμένος δάσκαλος της ιστορίας μας προχώρησε σε μερικές προκλητικές δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Όπως είπε ο δάσκαλος αγγλικών από τη Λέσβο, διαθέτει καφέ ζώνη στο καράτε και…χτυπάει γονείς.

Δάσκαλος: Το περιστατικό που προκάλεσε σάλο

Γονείς, κηδεμόνες, αλλά και Σύλλογοι Γονέων βρίσκονται σε αναβρασμό μπροστά στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουν μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίων της Λέσβου.

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού – σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάζει το stonisi.gr – εδώ και αρκετό καιρό έχουν φτάσει καταγγελίες γονέων για τους μονολόγους…. απειλών εν ώρα μαθήματος αγγλικών σε περισσότερα από ένα σχολεία.

Ας σημειωθεί όμως ότι το άτομο που φέρεται να απασχολεί έντονα τη σχολική επικαιρότητα έχει λάβει άδεια, χάρη στην οποία επικρατεί ηρεμία στα σχολεία.

«Εδώ και ημέρες πραγματοποιείται συλλογή στοιχείων προς όφελος των μαθητών», σημείωσε σχετικά ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Τίμος Θεοφανέλλης.

Δάσκαλος: Οι προκλητικές δηλώσεις

Σύμφωνα με ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή του το «Ν», το παραλήρημα του δασκάλου έχει φτάσει μέχρι και σε αυτές τις απίστευτες δηλώσεις: Έχω καφέ ζώνη στο καράτε, δέρνω γονείς. Τον εισαγγελέα επισκέπτομαι πολύ συχνά… Μάλιστα ενδεικτικά (σ.σ. την τάδε ημερομηνία) μοίρασα μηνύσεις για (σ.σ. εξιστορεί περιστατικά σχολείων). Όποιος γονιός μου κάνει μαγκιές, έχω φίλους σε (σ.σ. αναφέρεται σε στελέχη αρχών). Αν έχει επιχείρηση, θα ανοίξω αντίπαλη επιχείρηση και θα τη σβήσω. Έχω τάδε (σ.σ. μορφή) εταιρείας. Περάστε το μήνυμα στους γονείς!

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”