Ρωσία: Κοριτσάκι 3 ετών πέθανε από το πολικό ψύχος όταν η νηπιαγωγός ξέχασε να το ξαναβάλει στην τάξη μετά το διάλειμμα

Ένα μικρό κορίτσι 3 ετών βρήκε τραγικό θάνατο από το κρύο στο ίδιο το νηπιαγωγείο της επειδή οι δάσκαλοί της ξέχασαν να την ξαναβάλουν στην αίθουσα μετά το παιχνίδι.

Το σώμα του άτυχου κοριτσιού Zakhra Rzayeva βρέθηκε πίσω από έναν τεράστιο σωρό από χιόνι στην αυλή του νηπιαγωγείου στη Μόσχα, σύμφωνα με αναφορές. Η θερμοκρασία ήταν περίπου 5 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Η δάσκαλοί της την θυμήθηκαν 2 ολόκληρες ώρες μετά την καθιερωμένη τους βόλτα στην αυλή, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για το μικρό κορίτσι. Όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι δάσκαλοι και το προσωπικό του παιδικού σταθμού ανακρίνονται και οι γονείς της Rizvan Rzayev και Gulnara Shakhadat είναι τόσο συγκλονισμένοι που αδυνατούν να μιλήσουν για το περιστατικό. Ένας φίλος της οικογένειας δήλωσε απλά «Να μην νιώσει ποτέ κανένας γονιός στον κόσμο αυτό που ζουν οι γονείς της τώρα».

Όπως δήλωσε ο φίλος, οι δάσκαλοι αρνήθηκαν ότι το κορίτσι έμεινε έξω μόνο του τόσο πολύ. Γύρω στις 11 το πρωί βγήκαν έξω να παίξουν και το μεσημέρι έφαγαν μεσημεριανό. Πρόσεξαν ότι το κορίτσι ήταν ξαπλωμένο έξω και τότε έτρεξαν.

Μένει τώρα η αστυνομία να διαπιστώσει τις λεπτομέρειες αλλά και ποιον βαραίνει η ευθύνη του θανάτου του κοριτσιού. Ο οικογενειακός φίλος επίσης δηλώνει πως τις τελευταίες μέρες το κορίτσι δεν ένιωθε καλά και η μητέρα είχε προσέξει ότι τα χείλη της ήταν πρησμένα. Επίσης, παρότι αγαπούσε τον παιδικό σταθμό ιδιαίτερα, έδειχνε να φοβάται κάποιους δασκάλους. Και την ημέρα του θανάτου της αυτοί ήταν παρόντες.

διαφορετικό

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”