Ρίγη συγκίνησης: Πουλάει το σπίτι του για να πληρώσει τις σπουδές της εγγονής του και ο κόσμος του αγοράζει καινούργιο

Αυτός ο γλυκός γεράκος πούλησε το σπίτι του με σκοπό να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να πληρώσει τις σπουδές της εγγονής του. Ήταν μία κίνηση που την έκανε με όλη του τη θέληση και την αγάπη χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η ενέργεια αυτή στον κόσμο που αμέσως προσφέρθηκε να βοηθήσει τον ηλικιωμένο να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Ο ηλικιωμένος που πούλησε το σπίτι του για να σπουδάσει την εγγονή του

Ήταν το 2011, όταν η εκπομπή «Humans of Bombay» αφηγήθηκε την ιστορία ενός παππού, ο οποίος πούλησε το σπίτι του για να πληρώσει τις σπουδές της εγγονής του. Συγκεκριμένα ο Ντενρζαί Τζι μιλώντας στην εκπομπή, αποκάλυψε πως αφού έχασε και τους δύο γιους του, έπρεπε να φροντίσει τα εγγόνια και τις νύφες του. «Πριν από έξι χρόνια, ο μεγαλύτερος γιος μου έφυγε από το σπίτι, πήγε στη δουλειά ως συνήθως αλλά δεν επέστρεψε ποτέ», είπε ο Τζι. Το σώμα του βρέθηκε μια εβδομάδα αργότερα. Δύο χρόνια αργότερα, έχασε και τον άλλο γιο του ο οποίος αυτοκτόνησε.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες ενός παππού για να σπουδάσει την εγγονή του

Όταν η εγγονή του ρώτησε αν θα έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο, ο Τζι τη διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει την εκπαίδευσή της. «Έπρεπε να εκπληρώσω τα όνειρά της… με οποιοδήποτε κόστος. Έτσι, πούλησα το σπίτι μας και πλήρωσα τις σπουδές της», είπε. Η σύζυγός του, η νύφη του και τα εγγόνια του έμειναν σε έναν συγγενή του στο χωριό τους ενώ ο Τζι έμεινε στη Βομβάη για να εργαστεί. Κοιμόταν κάθε βράδυ στο αυτοκίνητό του. «Ανυπομονώ να γίνει δασκάλα, ώστε να την αγκαλιάσω και να της πω: ”Με έκανες τόσο περήφανο”. Θα είναι η πρώτη πτυχιούχος της οικογένειάς μας», είπε.

Η συγκινητική ιστορία του Τζι άγγιξε τις καρδιές πολλών στα social media, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας διαδικτυακός έρανος και συγκεντρωθούν συνολικά 32.000 δολάρια. «Όλα έγιναν λόγω της αγάπης και της υποστήριξής σας, ο Ντενρζαί Τζι έχει τώρα ένα νέο σπίτι και μπορεί να σπουδάσει την εγγονή του», έγραψε το Humans of Bombay.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”