Ήρωας Διακινδυνεύει τη ζωή του για να σώσει γατάκι που είχε παγιδευτεί σε τυφώνα

Ο άντρας της ιστορίας μας έκανε μια πράξη αυτοθυσίας κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου τυφώνα. Διακινδύνευσε την ίδια του τη σωματική ακεραιότητα για να εισβάλλει και να σώσει το παγιδευμένο γατάκι που είχε εγκλωβιστεί από τον επικίνδυνο τυφώνα. Στις ΗΠΑ τα μετεωρολογικά φαινόμενα συχνά δημιουργούν πρόβλημα και θέτουν τις ζωές πολλών σε κίνδυνο, όχι μόνο ανθρώπων αλλά και ανυπεράσπιστων ζώων.

Ο τυφώνας Ίαν προκάλεσε όλεθρο

Ο τυφώνας Ίαν προκαλεί όλεθρο στη Φλόριντα, οπότε βλέποντας το φοβισμένο γατάκι να προσπαθεί να μην πέσει στο νερό, ο Μάικλ πήγε αμέσως να τον σώσει, παρά το ισχυρό ρεύμα που έφτασε μέχρι τα γόνατά του. Αυτή τη στιγμή ένας ισχυρός τυφώνας διέρχεται από την πολιτεία της Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μετεωρολογικό φαινόμενο έχει προκαλέσει όλεθρο, αφήνοντας σχεδόν δύο εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και υλικές απώλειες άνω των 67 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο τυφώνας, που ονομάστηκε «Ίαν», έχει θέσει σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, αλλά και ζώων που δεν ξέρουν τι να κάνουν σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Υπό αυτή την έννοια, ένα γατάκι έπεσε θύμα της καταιγίδας και παγιδεύτηκε πάνω από μια μονάδα κλιματισμού, χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί αλλού. Ευτυχώς, ένα ζευγάρι κατάφερε να βρει το αιλουροειδές και αποφάσισε να το σώσει, έτσι ένας νεαρός άνδρας ονόματι Μάικλ περπάτησε προς το μέρος του στο νερό μέχρι τα γόνατα. Όταν έφτασε στο πλευρό του, τον πήρε προσεκτικά στην αγκαλιά του και επέστρεψε μαζί του σε ένα καταφύγιο όπου βρίσκονταν.

Η Μέγκαν Κρουζ Σκάβο, η κοπέλα του Μάικλ, ήταν αυτή που κατέγραψε το βίντεο και το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter , κάτι που τράβηξε πολύ την προσοχή για την καλή πράξη που έκανε ο νεαρός, γνωρίζοντας μάλιστα ότι έθετε σε κίνδυνο τον εαυτό του. Το κλιπ, διάρκειας μόλις 44 δευτερολέπτων, κέρδισε τις καρδιές πολλών , έχοντας παιχτεί 2,8 εκατομμύρια φορές μέχρι στιγμής, συγκεντρώνοντας 161 χιλιάδες «likes» και χιλιάδες απαντήσεις.

Η πράξη αυτοθυσίας

«Είναι πραγματικά καλός άνθρωπος», «Συγγνώμη Μέγκαν, αλλά είναι το αγόρι όλων τώρα», «Ευχαριστώ που έσωσες αυτή τη φτωχή γάτα, ελπίζω να είναι σώα και αβλαβής τώρα» και « Σούπερ επικίνδυνη διάσωση γατούλας . Αυτό το νερό ήταν αρκετά βαθύ και αρκετά γρήγορο για να τον σύρει εύκολα και να τον μεταφέρει αρκετά μακριά .

Κάποιοι ρώτησαν για την κατάσταση του γατιού, στην οποία η Μέγκαν απάντησε ότι είναι ασφαλές μέσα στο σπίτι του φίλου της και ότι του έχουν ήδη δώσει φαγητό και νερό. Πιστεύουν επίσης ότι ήταν αδέσποτο και ότι δεν εγκαταλείφθηκε λόγω του τυφώνα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό