“Πήρα δύναμη από εκείνα”:Ηρωίδα μάνα βούτηξε στις φλόγες και έσωσε τα 6 παιδιά της από τη φωτιά

Η Emma Schols δεν υπολόγισε τον κίνδυνο, όταν κινδύνευαν τα παιδιά της. Έτσι, όρμησε στης φλόγες για να τα σώσει με κίνδυνο να καεί.

Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία

Δεν υπάρχει πιο τρομακτικό σενάριο απ’ το να πάρει φωτιά το σπίτι σου! Αυτό συνέβη και στην άτυχη μαμά, η οποία βρισκόταν μόνη της με τα 6 της παιδιά. Ξαφνικά κατάλαβε ότι ο κάτω όροφος της μονοκατοικίας, στον οποίο βρίσκονταν οι δυο μικρότεροι γιοι της είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

«Η μόνη μου σκέψη ήταν να σώσω τα αγόpια μου. Δεν ήξερα πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση. Όταν άνοιξα την πόρτα του δωματίου έγινε έκρηξη! Μπήκα μπροστά από τα παιδιά για να τα προστατεύσω και ένιωσα το κάψιμο σε όλο μου το σώμα. Πρόλαβα να σπρώξω τους γιους μου έξω απ’ το δωμάτιο και φώναξα στα παιδιά να ανέβουν στο πάνω μπαλκόνι.» είπε αργότερα η ηρωίδα μαμά, ενώ πρόσθεσε: «Η εσωτερική σκάλα είχε αρπάξει φωτιά και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το χειρότερο σενάριο.»

Η 9χρονη κόρη της είχε πηδήξει από τον επάνω όροφο και είχε τρέξει να ειδοποιήσει τους γείτονες ενώ ο μεγαλύτερος γιος της που ήταν 11 ετών προσπαθούσε να φέρει όλη την οικογένεια στο μπαλκόνι.

Η συνέχεια της ιστορίας

«Τα αγόpια σοκαρίστηκαν όταν βγήκα στο μπαλκόνι. Αιμορραγούσα και είχα ανοιχτά εγκαύματα σε όλο το σώμα μου. Το δέρμα μου ξεκολλούσε και τα μαλλιά μου ήταν σαν ένα κομμάτι κάρβουνο στο κεφάλι μου.»

Η περιπέτειά της όμως είχε και συνέχεια όταν συνειδητοποίησε ότι στο μπαλκόνι δεν βρισκόταν η 1 έτους κόρη της! Μπήκε, λοιπόν, άλλη μια φορά στο φλεγόμενο σπίτι παρά τις προσπάθειες των υπόλοιπων παιδιών της να τη μεταπείσουν.

«’Εκλαιγα γιατί πίστευα ότι δεν θα την έβλεπα ξανά ζωντανή. Και πονούσα αφόρητα. Μόλις την είδα όμως στην κούνια της, πήρα δύναμη. Την άρπαξα και φύγαμε» είπε σε συνέντευξή της.

Η ιστορία, όμως, δεν σταματά εδώ. Το πρώτο πράγμα που ρώτησε όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο ήταν αν όλα της τα παιδιά ήταν ζωντανά. Δεν μπορούσε να το πιστέψει! Έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος μήνας για να μπορέσουν τα παιδιά της να την επισκεφτούν.

Και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν! Η μικρότερη κόρη της δεν ήθελε καν να την πλησιάσει γιατί φοβόταν.

Το σώμα της κάηκε κατά 93% όμως δεν το έβαλε κάτω. Από την περασμένη άνοιξη, είναι ξανά με την οικογένειά της και τα παιδάκια της.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”