Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με πήρε κατά λάθος την ώρα που με απατούσε και άκουσα τα πάντα»

Ο δημοφιλής παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την απιστία που έχει κάνει, για την απιστία που… του έχουν κάνει αλλά και για τα χάπια  αδυνατίσματος.

Ο αρραβώνας του στα 27

«Στα 27 αρραβωνιάστηκα μια κοπέλα, ουσιαστικά έκανα πράγματα για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Δεν ξαναέφτασα κοντά στον γάμο. Μόνο σε σύμφωνο συμβίωσης με τη μαμά του Αναστάση. Εγώ είμαι και λίγο γαμοφοβικός», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Πάντα κάποιος φταίει, ας αναλάβω εγώ την ευθύνη. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη μαμά του Αναστάση και μεγαλώνουμε ένα παιδί και οι δύο μαζί. Είναι δύσκολο. Κανένας χωρισμός δεν είναι ωραίος. Έχει πάντα μια εικόνα δύο γονέων που είναι πολύ αγαπημένοι.

Για την σύντροφο του Νάνσυ

Με τη σύντροφό μου Νάνσυ γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, από το πρωινό. Ξυπνάω το πρωί μαζί με τη σύντροφό μου, δουλεύουμε μαζί. Έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, όμορφα και δύσκολα. Πρώτη φορά στη ζωή μου μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα.

Γενικώς, φλέρταρα όσο ήμουν ελεύθερος. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες».

Για τα χάπια αδυνατίσματος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Η Νάνσυ με έσωσε από όλη αυτή την ιστορία με τα χάπια αδυνατίσματος, θα είχα κάνει κακό. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άλλον άνθρωπο την ώρα που παίζαμε μπιρίμπα, με κάποιον στον δρόμο που μαλώνω πάλι πάω να τον χτυπήσω και φτάνω το πρωί στο ραδιόφωνο και γίνομαι επιθετικός με τη Νάνσυ, αρχίζω να την ταρακουνάω. Μόλις τελειώνει όλο αυτό, μου λέει τι είναι αυτά τα χάπια; Και μόλις το διαβάζουμε… Μια δυο μέρες ακόμα να τα έπαιρνα…».

Για την απιστία

«Συνεχώς στη ζωή μου απατούσα, τώρα πλέον όχι. Έχω ζήσει αυτή την τρέλα να απατάω και να κρύβομαι με μηνύματα. Δεν αξίζει τον κόπο. Βεβαίως μου το έχουν κάνει με το χειρότερο τρόπο. Έκανε κατά λάθος κλήση στο κινητό μου και καταγράφηκε η στιγμή της πράξης στο κινητό μου. Το άκουσα 500 χιλιάδες φορές. Την ώρα που γινόταν η πράξη της κυρίας με τον κύριο, καταγράφηκε στο κινητό μου η όλη στιχομυθία. Συνέβη το 1997 – 98.

Την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι είσαι πάρα πολύ καλή και λέω με μένα δεν θα τα κάνεις αυτά, σε ευχαριστώ πολύ, καλή ζωή.

Πάνω στο θέμα του έρωτα μπορώ να τα δικαιολογήσω όλα», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πρώτη φορά ακούμε τον Γρηγόρη να μιλάει τόσο πολύ για τα προσωπικά του. Το γεγονός ότι έχει μια φοβία απέναντι στον γάμο το έχουμε καταλάβει μιας και με πολλές συντρόφους του δεν το τολμά. Οσο για τα χάπια αδυνατίσματος καλό θα ήταν να πει ανοιχτά την μάρκα για μην κινδυνέψουν και άλλοι άνθρωποι.

Related posts

“Είναι η φύση της μητρότητας” Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει δημόσια στην παραλία & στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις μανούλες

«Το όνειρο όλων των αντρών»: Η Κατερίνα Καινούργιου με μπικίνι, στα 37 της, είναι μια αγαλματένια οπτασία

Λύθηκε το μυστήριο: Απαντά δημόσια η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη